:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 334
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Локо" (Сф) плаши "Рен" с 4:0 над "Черноморец"

Друг евроучастник - "Литекс", се мъчи във Варна за равен със "Спартак"
СНИМКА: ВЕЛИСЛАВ НИКОЛОВ
Халфът на "Локо" Калоян Караджинов (във въздуха) е оставен непокрит на метър от вратата на "Черноморец" и праща топката за втори път зад безпомощния вратар Владислав Стоянов (№33).
"Локомотив" (Сф) записа убедителна победа в последния си мач преди домакинството срещу френския "Рен" от I кръг за купата на УЕФА в четвъртък. "Червено-черните" разбиха у дома "Черноморец" с 4:0 и излязоха на 2-ро място в "А" група преди останалите за днес мачове от V кръг.

Всички овации обра халфът на "Локо" Калоян Караджинов, който вкара и 4-те попадения в мача. Като асистенти на бившия национал се проявиха Марчо Дафчев (2 пъти) и Владимир Джилас още преди почивката, както и Саша Антунович в 81-вата минута. Треньорът Стефан Грозданов бе дал почивка само на Зоран Балдовалиев от титулярите. Македонецът все още не е възстановен от травма и е под въпрос дори за мача с "Рен" в четвъртък.

"Не е важна днешната победа, а как ще се представим срещу французите. Аз лично мисля, че няма да е проблем да ги бием и да влезем в групите. Постигнем ли добър резултат тук, после ще ни е по-лесно. Аз ще съм доволен и на 0:0 в четвъртък", обяви в типичния си стил сръбският нападател Антунович.

На разузнаване във Франция ще пътува пом.-треньорът на "Локо" Антон Велков, който ще гледа на живо гостуването на "Рен" срещу "Лориен" в Лига 1 утре.

Същевременно друг участник в турнира за купата на УЕФА - "Литекс", направи втора грешна стъпка в шампионата и завърши 0:0 като гост на аутсайдера "Спартак" (Вн). Ловчанлии едва се спасиха от още по-голям резил, след като в 78-ата мин. Боян Илиев пропиля дузпа за варненци.
813
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД