:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 170
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Стойчо обви ЦСКА в мълчание

Лидерът се закани да е "горещо" на "армейците" в Благоевград
Стойчо Младенов (вляво)
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов съвсем сви медийните си изяви. Преди гостуването на лидера в "А" група "Пирин" днес и в навечерието на мача от евротурнирите с "Тулуза" той отказа всякакви изявления. Такива няма и от страна на играчите. Младенов ще говори, при това съвсем малко, само след днешния мач и преди заминаването за Франция.

През седмицата той само подхвърли, че на всяка цена трябва да се спечели мачът в Благоевград, който изненадващо се оказа и дерби на 5-ия кръг - водачът в класирането срещу подгласника.

Домакините обаче са решени да запазят първото си място с победа над ЦСКА. Прави се сериозна организация за двубоя - отпечатани са 6000 билета, колкото зрители се очакват на стадион "Христо Ботев". За агитката на ЦСКА са отпуснати 600 бройки, макар да бяха изискани поне 1000. Всички билети ще са по 3 лв. Домакините са подготвили зрелищна подкрепа с ленти и факли. Заради важността на мача полицията ще отдели над 300 свои служители за охрана.

Надеждата за успех на "Пирин" се свързва основно с намиращия се в отлична форма аржентински нападател Херман Пиетробон. Шефовете на отбора решиха да мотивират допълнително играчите с обещание за солидно завишена премия - по 1000 лв. за победа и 600 за равен.

В ЦСКА проблеми с разтежение има водещият голмайстор Георги Чиликов. Шансовете му да играе днес са много малки и по-скоро ще бъде запазен за гостуването в Тулуза в четвъртък. При това положение атаката ще водят Велизар Димитров и бразилецът Неи, а по крилата ще са Флорентин Петре и Шалозе Удоджи. Панамецът Хосе Гарсес продължава да е в немилост, а и е в конфликт с Младенов заради глобата си. Оказа се, че той е одрусан с около 7000 евро не защото е бил засечен в нощно заведение. Ел Пистолеро просто отказал да изпълни нареждане да пътува за контролата с "Ксанти" в Гърция, тъй като жена му е в болница и отборът го чакал почти час, преди да тръгне без него.
90
1680
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
90
 Видими 
15 Септември 2007 10:54
Единственото, което се чува от армията е грухтене.
15 Септември 2007 11:11
Инспектор Баев потъна в секретност!
15 Септември 2007 11:36
Пак мучащите са се исходили под статията за славния армейски тим.

КУР ЗА ЛЕВСКИ!
15 Септември 2007 13:47
15 Септември 2007 14:21
Пак мучащите са се исходили под статията за славния армейски тим.

КУР ЗА ЛЕВСКИ!
15 Септември 2007 14:48
Можеш ли да пишеш думата която започва с "к" и завършва на "р" във форума?
15 Септември 2007 14:50
Пирин, оле!
ЦСКА ще натресе
15 Септември 2007 14:57
Ако имам предвид тебе, говедо, то да!
15 Септември 2007 15:08
Наистина ли можеш, или някой пише вместо теб?
Мисля, че някой пише вместо теб - заради проблемът ти с грамотността, нали се сещаш?
15 Септември 2007 15:32
Защитнико, в скитосването си по гурбет си позабравил българския. "иЗходили"
Но от форумец който пише без да изпитва капчица срам просташкото .... и никога не е направил футболен анализ какво може да се желае
И да мълчат и да говорят, това по темата, Стойчо си знае. Калъфките и този сезон никой няма да им ги вземе.
15 Септември 2007 17:49
А Всевиждащият и Всемогъщият къде е?
15 Септември 2007 17:51
Е, братя армейци, голямо треперене падна!Да ви е жив и здрав варненският рефер, че ви подпря яко!
15 Септември 2007 17:52
Айдеее, Ел Пистолеро почна да прави подборен отстрел Сезона ще го закрие последния кръг с трофей
15 Септември 2007 17:54
bm1914, разбирам мъката ти, ама много бързо забравяш дЮзпичките А, утре "Горчиво" ще има ли?
15 Септември 2007 19:08
Споко Сила!Нашто не се губи! Вие му мислете, че идва Коледа!
15 Септември 2007 19:25
ЕЛ ПИСТОЛЕРО
15 Септември 2007 20:30
Нищо ново под слънцето, Стойчо се завърна с плана си
ЦСКА показа как “озверяването” води до “организация”
Автор: ЕФРЕМ ДИМИТРОВ2007-09-15
----------------------------------------- -----
Защо му е на Младенов да се хаби да прави футболен отбор, като той е специалист по втория начин. И още нещо – това не е автентичният Пирин, а един услужлив благоевградски търгаш
Явно трите години суша са озверили армейците и те са готови на абсолютно всичко, за да прекратят унизителното пълзене в подножието на върха. Рязкото отдръпване на Пирин през второто полувреме, внезапното падане на мотивацията, приятелските шпалири, съпровождащи нападателите на ЦСКА, всичко това събуди носталгията по нетолкова далечни времена, когато армейците накрая пиеха шампанско, а за останалите оставаше горчилката от отровените шампионати.
През сезон 2002/2003 година картината бе подобна. Течеше трета година от управлението на Васил Божков, а армейците все още нямаха злато във витрината си. Дойде Стойчо, хвърлиха се милиони за селекция и целта бе обявена. Не стигна това, но и планът “Барбароса” бе подплатен със сериозна организация, разпростряла се на всички нива извън зеления терен. Настъпи времето на “велизарките” и тринадесетте поредни победи. Така се стигна до директен мач с Левски на “Армията”, пълната мобилизация и сектантската еуфория около клуба помогна той да бъде спечелен. Още повече, че мотивацията на сините не бе на необходимото ниво.
Сега историята се повтаря – развръзката ще е в 14-ия кръг на “Армията” срещу Левски. Дотам ЦСКА ще стигне без грешка и дори да не спечели ще остане на благоприятна позиция за поход към титлата през пролетта. А ако вземе двубоя – всичко ще е решено... Според плана на Стойчо, който явно добре е преценил положението, за да каже още в първия кръг, че шампион ще е ЦСКА...
Въобще Стойчо Младенов се превърща в специалист по кризисните ситуации, които изискват реакция по “по-другия начин”. За какво му е на Стойчо да се хаби да гради отбор, който да може да играе ако не модерен футбол, то поне някакъв приличен футбол? По-важно е да има текучество на финанси, пълен картбланш и съответната подкрепа от ръководството, което да осигурява благоразположени съперници в по-решителните моменти.
Като се има предвид, че в последните три години от водещите отбори единствено Локо София се изкуши да кривне от правия път, сега ЦСКА пак се превръща във флагмана на мрака. Заради грандоманските червени амбиции обаче ще гледаме Европа отдалеч, националният ще е на нивото на Молдова, Словения и Албания, а футболистите ни ще се котират четвърта и пета ръка. Жалка история, а случилото се в Благоевград е жалка битова история.
В този смисъл аплодисменти за Литекс, който във Варна показа, че няма намерение да прави глупости и да последва светлия армейски пример. А каквото и да се говори за Левски, от обявяването на План 2007 досега сините не са се поблазнили да залитнат по лесното. Въпреки горещата ситуация в края на миналия шампионат, те си позволиха да губят точки с Берое и Ботев и въпреки огромното си превъзходство - да доведат нещата до един-единствен решителен двубой.
Но ЦСКА не е с идеологията на Левски и ще трябва да се свиква, че червените няма да променят стратегията си. Неслучайно се надигна гняв срещу подмяната на соцхимна на отбора. В ЦСКА си тъгуват по комунизма и това е. Той им даваше титлите, той пази и спомените за тях, и методите, и средствата, той казва на останалите как се постъпва, когато си срещу ЦСКА... И всичко е хубаво, когато миналото се завръща, а насреща си имаш евтин тим като Пирин/Македонска слава/Симитли... Плюс резонната подкрепа от винаги на разположение съдийски легион.
Но кой друг, ако не ЦСКА? В този клуб успехът е издигнат на пиедестал и оттам нататък всичко е позволено. Какво ще ни се навира в очите някакъв си феърплей...


15 Септември 2007 21:08
Докич, аре стига с тоя Ефрем, казах го и по друга тема. Ефрем се римува с олигофрен, егати името. Трябва ли да сляза до нивото ти и да поствам великия ГА във всяка тема и по всяко време
15 Септември 2007 21:17
Единственото, което може да се чуе от говедата е мучене!Само ЦСКА-АС-23!!!
15 Септември 2007 21:18
Почна се! Световната конспирация и международното положение, земетресението в Малайзия с евентуалните Цунами, глобалното затопляне и арабската нефтена криза, вече се прехвърлиха във вашия лагер. Смешен ПЛАЧ, ама е толкова кеф да се гледа и слуша как се гърчи синята журналистическа крлика, че си нямате на представа!
САМО ЦСКА

15 Септември 2007 21:55
Добър мач поне за нашата географска ширина. За дължината не съм сигурен. И двата отбора играха тактически правилно, особенно Пирин. Този сезон много отбори ще имат възможността да се убедят в това. Задружен и сплотен отбор с треньор, който си е на мястото. ЦСКА спечели, защото вярваше в това и особенно второто полувреме наложи своят стил на игра.Красив гол и още няколко пропуска, но и пиринци също имаха своите положения, но несъумаха да се възползват.
15 Септември 2007 23:27
ЕЛ ПИСТОЛЕРО
15 Септември 2007 23:39
Друг е въпросът, че този състав май не е лъжица за устата на Стойчо!Вижда се как се е задъхал от страна на идеи и умения .В психологически план , явно също не е готов да води подобни личности!Като селекция също, мисля бе допусната грешка, като за някои постове напред се създаде излишно свръхнапрежение при няколко големи и равностойни футболисти за едни същи постове!Така не се прави!Атмосферата в клуба , от страна на ръководители също не е на необходимото за тия хора ниво!Ще трябва много, много работа!Да тук за Бг.проблеми няма!Другите останаха далеч назад като материал!Но както съм казвал и друг път-нашият критерий е Европейското ниво!!!Шампионската лига и то не на ниво "олимпийци"!На ниво победители!
15 Септември 2007 23:43
Айде утре и Левски ще бие, с 1:0, с дузпа
16 Септември 2007 02:54
Как е в тарапаната ?
16 Септември 2007 02:56
Още ли се вълнувате от футбол?
16 Септември 2007 03:04
Гледам някакво цигане , и от римуване отбира !
А на мен , baj michal ми се връзва кат ПЕДАЛ !
16 Септември 2007 03:12
Бай Зеляжко, к'ъв е тоя патос бе , драги ?
Още Тулюз не сте отстранили!
16 Септември 2007 03:15
Ловеца, още ли е на свобода или тъщата му е заложила капана ?
16 Септември 2007 05:02
Къде сте бе, циганета ?
Празнувате ли ?
16 Септември 2007 05:03
Коледа иде !
16 Септември 2007 06:27
Добро утро Джани! Къде се губиш, бе човек? Помислихме, че са те изяли червените алигатори от езерото.
16 Септември 2007 09:13
Вчера Тулуза размазаха Олимпик Марсей като гости. Моята прогноза за мачовете с Цура е 5:0 и 2:0
16 Септември 2007 09:40
Доволен съм, че сте видимо доволни от вчерашната продукция. Дано и бай ви Стойчо е на същия акъл. Тези Пирин много двулични, мамка му и прасе. Първото, играха изключително грамотно. Притискаха ви, не се виждаше как може да ги пробиете. Второто, какво им стана Заиграха в стил "Ела кумчо-вълчо, изяж ме". Поне първите 15-тина мин. след почивката да бяха се опитали да продължат в духа на първото полувреме. После, да кажем, силите ги напуснали, гостите се разиграли и т.н. Кофти е, но у нас всеки резултат на двата набедени гранда се подлагат на големи съмнения.
Съдията, го оставам на вас. Главоболна работа е да коментираш реферите.
Като игра какво ме впечатли при вицешампионите ни.
Д-р Вальо Тайсъна за пръв път от повече от година стоеше стабилно. Тодор Янчев като никога не пропиля повечето отнети топки. Страхотен гол.
До тук с положителното. Видя се, че беците са с ниско КПД. Много движение-залудо. Халфовете- малко идеи. Напред, продължава да се разчита на някой сам да реши мача.
Истинското изпитание е в четвъртък. На Стойчо за пръв път от 27.10.2002 му се отдава възможност да вземе важен мач. Ако броите отстранявате на кипърците в тази графа ще съм още по-доволен. Та, в Тулуза, на 200км. от мене, запишите ли добър турнирен резултат който да ви позволи после да се набутате в групите имате големи шансове да излезете най-сетне от сянката на шампионите ни. В противен случай, до мача ни на 2.12. нищо добро като продължение не ви очаква. За него мач, между другото, трябва да сте сигурили над 6т. аванс и титлата е ваша. В противен случай, новият шампион е стария. За трети пореден път.
16 Септември 2007 09:44
Докич
16 Септември 2007 09:48
Хе-хе-хе!Доко-Доко, пак е чел Олигофрен ДимитрОФ, най верния му фен!!!Пирин играли "двулично"!!Хаххх!!Що не споменете поне 3-те засади , които спряха головите атаки на ЦСКА!?Колкото до това, как сме играли, споко рогати на гейарена ще ви покажем!!!ЕЛ ПИСТОЛЕРО-БАМ, БАМ, НЕЙ-БУМ БУМ и 0:3!!!
16 Септември 2007 10:05
А така ВЕрвайте си! Само дето тази вяра няма да е 800 дни, а най-много до 2.12.
Който е гледал мача вчера би ли ми обяснил спокойно тази невероятна метаморфоза в игровото поведение на Пирин преди и след почивката. Не бяха ли 2 различни отбора.
16 Септември 2007 10:13
Метаморфози има само в празната глава на Олигофрен ДимитрОФ и тези дето го списват!Просто Стойчо най накрая пусна 3-ма офанзивни футбалери начело с ЕЛ ПИСТОЛЕРО и той гръмна ЯКО!Направо изду мрежата на вратарчето!Така ще гръмне синия задник на Урсула в 14-тия кръг!!!!!
16 Септември 2007 10:28
Иска
Докич обяснения - ето обяснения Вчера беше първия цял мач на ПИРИН , който изгледах.Той напълно заздрави впечатленията ми от репортажите на Канал 3 за мачовете Пирин-Черно Море и Пирин - Ботев .И двата тези мача имаха абсолютно сходен сценарий - здрава игра и преса /доколкото позволи съперника/ през първите 30 минути , вкарване на гол до края на първото полувреме / и двата мача завършиха с по 1-0 по този начин/ , второто полувреме - дефанзива . Без ни-най малко да омаловажавам макетата , но в кондиционно отношение са съвсем посредствени. И ако с моряците и канарчетата минаха метър / не без помощта и на съдийското рамо !! / , срещу по-класен отбор беше въпрос на време да клекнат. Ей това е простото обяснение за Докич , ако разбира се той иска да го приеме... .....И сега едно предупреждение за господа ЦСКА-рите Вчерашната игра стига като за победа над ПИРИН , но с оглед на това - какво прави ТУЛУЗА в момента по френските терени ... ... работата за четвъртък ми изглежда много притеснителна.... 8)
16 Септември 2007 10:36
ББ, случайно да не си бил член на НЛГ "Георги Кирков"? Много щекаш? Те, другарите все така разправяха. Ще, ще, ще. Бяхме страната щеланд
И какви са тези налагащи се от само себе си прилики с изказа на БЖ? Да не сте близнаци и пишете от един и същ комп.
От последните 15 мача само една победа на червените във вечното дерби. Това, за протокола.
СЕГА, сериозно. Отстранете Тулуза. Възвърнете по този начин евролегитимацията си. След това, направете равносметка какъв ресурс имате. Поставете си реални цели и на 2.12. заповядайте на Герена. Все пак сме в сезон на юбилей и ние знаем как да се отчетем на такива празници. Справка, 15 май 1998, честване на 50г. на червения клуб и 5:0.
16 Септември 2007 10:40
Мукта, мерсачката за включването. Приемам го сведение твоето инфо.
Па ти, оти им се притесняваш на червените за мача с Тулуза. Нали те играят, а не командата на Селския.
Време е харизмата на Стойчо да бъде подкрепена с нещо реално станало. Досега, само проекто-намерения.
16 Септември 2007 10:41
Никакво притеснение за Тулуза!Знаем класата на френските отбори, труден жребий, даже невъзможен!Ще бъде цяло чудо, ако успеем да ги отстраним!Но поне да се представим достойно, не като сините венци дето ги биха като тъпан насред село!
16 Септември 2007 10:48
Доко-Доко!За отчитането на гейарена не се тревожи!Подготвили сме ви подаръци, дълги и черни!Ти недей да лежиш на спомени виж сегашното състояние на синия обор, че иначе може да се ПОТРЕТИ онзи резултат от 5:0!!!
16 Септември 2007 10:58
И ОТНОВО ПЪРВИ!!!
Там където ни е мястото и така до края на света!!!!!Само ЦСКА!!!Червени Шампиони!!!
16 Септември 2007 10:59
Дкич , не се съмнявай , че в идващите мачове от ЕКТ ще подкрепям от все сърце и трите останали БГ отбор а ... За това се и притеснявам от съперниците...
16 Септември 2007 11:10
Божее!Колко мъка на гейарена!Пак скандали тресат синя обор, Топурков май ще го гонят....някъде в Турция!?Тампере ги изпра, днес и Бела да ги избели и може да го закриват клубчето от ПудУЙне!
16 Септември 2007 11:54
Кой сега е номер 1 ?
16 Септември 2007 12:11
Завинаги, не знаеш ли,

ЦСКА е номер 1!

Останалите се борят за 2-ро място.
16 Септември 2007 12:41
Натиснете тук
16 Септември 2007 14:09
Явно много мъка се е насъбрала в изстрадалата червена (червено-жълта )душичка.Голяма радост от един спечелен(купен?) мач.Говедок..., завинаги цесекистче, незабравяйте, че малките ви деца още не са виждали четирибуквието шампион и дано доживеят това славно събитие, ама втората половина на века.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД