:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 283
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отправки за петък

Романтична драма

"Отвъд Африка"

Карен Бликсен е страстната датчанка, която се омъжва по сметка в началото на Първата световна война и се премества в Найроби със съпруга си Брор. Не след дълго бракът им се разпада, което дава на Бликсен шанс да се отдаде на романа си с британския авантюрист и идеалист Денис Финч Хатън.

Режисьор: Сидни Полак, с Мерил Стрийп, Робърт Редфорд, Клаус Мария Брандауер и др., САЩ, 1985 г.

БИ ТИ ВИ 22.30



Комедия

"Историята на Уендъл Бейкър"

Уендъл Бейкър е престъпник с голямо сърце, което определено застрашава криминалната му кариера. Уендъл Бейкър е мечтател и интригант, чиято последна дяволия го отвежда зад решетките, далече от любимата му Дорийн, приятелите и... кучето му Джуниър. Несломим оптимист, Уендъл прекарва времето си зад решетките, опитвайки се да извлече най-доброто, и в непрекъснати тържествени обети, че щом излезе веднага ще промени живота си към по-добро. Когато излиза под гаранция, Уендъл започва работа в старческия дом "Шади Груув", където се сприятелява с обитателите Бойд, Скип и Нашър. Новите му приятели не пестят съвети относно това как да си върне обратно любимата, докато той им помага в неравната им битка със злия главен санитар Нийл Кинг и дясната му ръка Мактиги.

Режисьор: Андрю и Люк Уилсън, с Люк Уилсън, Оуен Уилсън, Сиймур Касъл, Еди Грифин, Крис Кристоферсън, Ева Мендес и др., САЩ - Германия, 2005 г.

TV7 21.00



Драма

"Както духа вятърът"

Филмът лежерно се развива натам, накъдето духа вятърът. Няколко обикновени хора преживяват един нормален петък и вечерта завършва с парти, на което всички те се срещат. Има танци и много настроение, музика, полиция и параноя. Блуждаещ из града феномен, наречен Уиндман, съчувства на болката на всички, но не може да помогне на себе си... Този визуален коктейл от микродрами и изплъзващи се образи, който откровено разчита на настроението, а не на интригата, идва при нас след обиколката на редица фестивали.

Режисьор: Том Барман, а Франк Веркрюсен, Диан дe Белдер, Ерик Клоек и др., Белгия, 2003 г.

ДИЕМА 2 21.30



Приключенски

"Приключението Посейдон"

Пътнически кораб е нападнат от терористи по време на туристически круиз в океана. Вследствие на нападението корабът потъва, а всичко се случва навръх Нова година. Група оцелели, предвождани от свещеник и охранител, ще се опитат да спасят хората от бедствието и терористите.

Режисьор: Джон Пъч, с Адам Болдуин, Стив Гутенберг, Браян Браун и др., САЩ, 2005 г.

FOX Life 21.00



Комедия

"Като рокерите"

Те са четирима приятели на средна възраст, които решават за една седмица да зарежат скучния си живот и да хванат пътя, яхнали своите мотори. Бягайки от работата и ангажиментите си, те нямат търпение да усетят свободата и предизвикателствата на открития път. Но ето че, когато хващат пътя, те нямат и идея, че пътят също може да ги хване здраво за...

Ще им устрои капани, за каквито не са и предполагали: като истинските зли рокери от бандата Дел Фуего, тайни, за които не са подозирали, и още какво ли не. На великолепната четворка им предстои да разбере, че когато си тръгнал, без да знаеш накъде, можеш да стигнеш до места, за които не си подозирал.

Режисьор: Уолт Бекер, с Джон Траволта, Мартин Лоурънс, Рей Лиота, Уилям Мейси, Тим Алън, Мариса Томей и др., САЩ, 2007 г.

HBO 19.00



Екшън

"Жив дявол"

Член на терористичната организация ИРА, Франки Макуайър намира убежище в Ню Йорк под скрита самоличност - Рори Девейни. С помощта на приятеля си Питър Рори се подслонява в дома на ченгето Том О'Мера, без пазителят на реда да подозира за истинската същност на своя гост. Проблемите настъпват, когато Том се усъмнява в чистите намерения на своя неканен гост.

Режисьор: Алън Дж. Пакула, с Брад Пит, Харисън Форд и др., САЩ, 1997 г.

AXN 22.00
938
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД