:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 275
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отправки за събота

Драма

"Партньори в скоростта"

Филмът ни пренася в Австралия през 70-те години, когато състезанията с мотори с кош са били много популярни. Американецът Джеф Рейбърн - бивш олимпийски шампион по плуване, воден от любопитство и желание да опита нещо ново, става навигатор на Дейв Фъргюсън, чиято единствена страст са моторите. Спортен дух, авантюризъм, любов и опасност са преплетени в сюжета на тази младежка драма.

Режисьор: Ърл Белами, с Бен Мърфи, Уенди Хюджис, Джон Клейтън и др., САЩ, 1975 г.

БИ ТИ ВИ 13.00



Комедия

"До живот"

Всичко започва в Харлем през 1932 г., където Рей Гибсън е дребен мошеник, задлъжнял на гангстера Спанки. Рей забелязва в едно казино дребния чиновник Клод Банкс и като вижда колко лесна мишена е, му отмъква портфейла. За негова изненада обаче той се оказва напълно празен. Общата нужда на Рей и Клод да изкарат малко пари ги събира заедно, когато Спанки предлага да бъде закаран контрабанден товар с алкохол до южните щати. Но несретниците са арестувани от шерифа на градче в щата Мисисипи. Овластеният тип тъкмо е убил човек и търси наивник, комуто да лепне обвинението. Не стига че Рей и Клод са чернокожи, ами и не са местни, че и превозват нелегално алкохол - повече от ясно е, че са загазили здраво. Скоро двамата се озовават в близката каторга, където прекарват следващите 55 години, учейки се как да се приспособят към другите каторжници и да избягват гнева на надзирателите. Те така и не загубват надежда, че някой ден, някак си невинността им ще бъде доказана и ще излязат на свобода.

Режисьор: Тед Деми, с Еди Мърфи, Мартин Лоурънс, Оба Бабатунде, Нед Бийти и др., САЩ, 1999 г.

БИ ТИ ВИ 20.00



Трилър

"Код "Меркурий"

9-годишното момче аутист Саймън успява да дешифрира правителствен код, скрит в списание с кръстословици. С обаждането си за наградата Саймън всява паника в Националната агенция за сигурност. Шефът й Никълъс Кудроу, който знае, че кодът прикрива американските агенти по цял свят, нарежда Саймън да бъде елиминиран. Родителите на Саймън са убити, но той остава жив, скривайки се успешно. По-късно все пак е намерен от агента на ФБР Арт Джефрис. Саймън е емоционално непредсказуем, което води до куп усложнени ситуации, докато Джефрис се опитва да го измъкне от Чикаго.

Режисьор: Харолд Бекър, с Брус Уилис, Алек Болдуин, Мико Хюз, Чи Макбрайд и др., САЩ, 1998 г.

БИ ТИ ВИ 22.30



Драма

"Борих се с Ърнест Хемингуей"

Между двама много различни мъже започва интересна връзка след срещата им в местен парк: Уолтър, достолепен пенсиониран бръснар от Куба, и Франк, бивш морски капитан ирландец, който някога се е борил с Хемингуей. Докато двамата споделят познанията си за живота и жените, неочакваното приятелство освежава живота им.

Режисьор: Ранда Хейнс, с Робърт Дювал, Сандра Бълок, Шърли Маклейн, Ричард Харис и др., САЩ, 1993 г.

НОВА 13.30



Екшън драма

"Доказано жив"

В планинска южноамериканска страна бунтовни наркодилъри отвличат Питър Боуман, американски инженер, който работи за петролна компания. Компанията наема за посредник австралиеца Тери Торн, бивш военен, базиран в Лондон. Когато компанията фалира, тя отзовава Торн. Съпругата на Боуман - Алис, го умолява да остане. Двете със сестрата на Питър събират пари и Торн преговаря за условията на откупа. Но ситуацията се променя и това налага смяна на стратегията. Наред с това между Торн и Алис съществува нарастващо привличане.

Режисьор: Тейлър Хакфорд, с Ръсел Кроу, Мег Раян, Дейвид Карузо, Дейвид Морс, Антъни Хийлд и др., САЩ, 2000 г.

НОВА 21.00



Романтична комедия

"Вълшебната обувка"

Кели е обикновено момиче, което работи като гардеробиерка при прочутия моден дизайнер Франческо. Нейната мечта е да стане дизайнер на обувки в неговата компания. Но по никакъв начин не може да привлече вниманието му. Докато един ден не среща на улицата добра фея, сякаш излязла от приказката за Пепеляшка..

Режисьор: Том Клег, с Дженифър Грей, Роб Лоу, Елизабет Витали и др., Франция - САЩ, 1990 г.

TV7 21.30
1227
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД