:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 300
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Два български

отбора участват в едно от най-престижните състезания по ски-алпинизъм - "Пиера Мента" в Ареше Бофор (Фр, 12-15 март). Георги Радев/Николай Диков и Тодор Тодоров/Николай Гугински са два от общо 179 екипа, които за 4 дни трябва да преодолеят близо 10 000 м положителна денивелация в Алпите (I ден - 2650 м, II ден - 2800 м, III ден - 2650 м, IV ден - 1600 м). Най-доброто класиране на българи в "Пиера Мента" е през 1991-ва, когато Петко Тотев и Радко Марков завършват на 21-во място.



Швейцарският

скиор-алпиец Даниел Албрехт постепенно се възстановява след ужасното падане по време на тренировка в Кицбюел (Ав) в края на януари, след което изпадна задълго в кома. Мениджърът му съобщи, че световният шампион в суперкомбинацията от 2007 г. вече може сам да мие зъбите си и да взема душ. Частично се възвръща и паметта му. Албрехт си спомнял всички важни събития от миналия сезон, но не и от деня, когато се случи трагедията. Въпреки всичко той е още далеч от пълното възстановяване.



Крис Верстеег

донесе победата на домакина "Чикаго" над "Каролина" с 3:2 при четвъртата размяна на дузпи и прекъсна серията на съперника от 4 поредни успеха в НХЛ. Останалите резултати от сряда: "Отава" - "Тампа Бей" 3:2 (с прод.), "Анахайм" - "Ванкувър" 4:3 (с прод.).



Повече от 300

представители на коренните народи на Северна Америка ще се включат в щафетата на олимпийския огън за зимните игри във Ванкувър догодина. Организационният комитет на олимпиадата вече предложи на индианците, ескимосите и метисите да излъчат свои представители. "Участието на коренните жители е важен елемент от безпрецедентната по мащабите си програма на олимпийските игри във Ванкувър", коментираха от Оргкомитета. Самата щафета ще продължи 106 дни.
772
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД