:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 286
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Литекс" напада рефер на сексуална основа

Ловчанлии твърдят, че Цветан Георгиев е направил "ляв завой"
СНИМКА: PFCLITEX.COM
Факсимиле от официалния сайт на "Литекс", на което ясно се чете провокативният текст.
Атаката на "Литекс" срещу рефера Цветан Георгиев, който ръководи мача със "Славия" в понеделник, придоби шокираща насока. Ловчанлии паднаха с 0:1 у дома, но вместо да търсят вината в себе си първо написаха декларация, че Георгиев е дебел и трябва да бъде наказан, а вчера го нападнаха и на сексуална основа.

В официалния сайт на клуба се появи материал със заглавие "Наглостта няма граници!" В него се казва дословно: "Обещаваме на красавеца Георгиев, че ще съдействаме да се появи на корицата на мъжкия "Плейбой". Предполагаме, че "хубавеца" не е изпълнил норматива само по права линия, а може би на левия завой е наваксал изоставането. Съжаляваме, че българската киноиндустрия не е във форма, за да покаже новият Брат Пит - зализан, самовлюбен, намазан и много нагъл. Но красотата ще спаси света!"

Нападките на "Литекс" срещу Георгиев могат да доведат нещата до съда. Това заяви шефът на Съдийската комисия Димо Момиров. "Няма да оставим нещата така, напълно нормално е Цветан Георгиев да се обърне към съда и ние ще го подкрепим - каза той. - Бях на мача в Ловеч и нямам забележки към съдията. Разговарях с Гриша Ганчев след срещата и той не каза нищо за реферите. Най-вероятно Ганчев не знае изобщо какво се случва и какви неща се публикуват в официалния сайт на клуба. Предстои ми разговор с президента на БФС Борислав Михайлов по въпроса".

Самият Георгиев вчера отказа да коментира случилото се. Ден по-рано пред тв "Канал 3" той обяви, че е готов да се подложи на детектор на лъжата заради нападките на "Литекс". От ловешкия клуб намекнаха, че съдията е взел пари от "Славия" преди срещата. Идеята на рефера е била приета от Момиров, който ще предложи всички рефери да се подложат на проверка с полиграф. Който откаже, ще бъде изваден завинаги от съдийството.

Асоциацията на съдиите пък разпространи декларация, според която арбитрите са се справили добре в мачовете от 16-ия кръг на "А" група и нападките срещу тях са неоснователни. Организацията призова всички футболни ръководители да се въздържат от лични нападки и обвинения към реферите в медиите. Така съдиите ще се чувстват по-спокойно и работата им ще се улесни значително.
4
1196
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
12 Март 2009 23:17
"новият Брат Пит - зализан, самовлюбен, намазан и много нагъл. Но красотата ще спаси света!"
Потвърждава се мнението ми че вече дори и най-големите цървули в Булгаристан имат достъп до интернет.
13 Март 2009 03:36
от Момиров, който ще предложи всички рефери да се подложат на проверка с полиграф. Който откаже, ще бъде изваден завинаги от съдийството.

Явно съм препил .
13 Март 2009 08:47
Тия от Ловеч, съвсем се оляха Не видях с нещо съдията да ги е ощетил.До никъде няма да я докарат с този подход.Правилния футбол ще почака докато пристигне в Ловеч
13 Март 2009 12:09
"новият Брат Пит - зализан, самовлюбен, намазан и много нагъл. Но красотата ще спаси света!"

Цецо Малката баничка не го познавам, а и честно казано не се сещам как точно изглежда.
Обаче оригиналния Брат Пит съвсем точно отговаря на описанието!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД