:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 223
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Издирван за кражба се скри в багажник на мерцедес,



за да избяга от страната. При проверка на ГКПП-Кулата обаче е бил открит. Двамата приятели на 32-годишния мъж от Севлиево също са задържани. От МВР отчитат увеличение на случаите, при които български граждани с наложени ограничения за напускане на страната правят опит да излязат незаконно. През октомври на трите гранични пункта с Гърция са задържани общо 25-има. Един от тях имал ограничение заради неплащане на издръжка на дете.



Влак удари камион с ремарке



на неохраняем жп прелез край Варна. Инцидентът станал вчера сутринта на спирка Чернево. Влакът пътувал от Кардам към Варна, когато се блъснал в неправилно пресичащ прелеза камион. Няма жертви и пострадали. Според очевидци най-вероятно двигателят на камиона изгаснал и ремаркето останало на жп линията. Шофьорът слязъл от кабината и се опитал да подаде сигнал с ръце на машиниста, но влакът вече бил потеглил и се ударил в ремаркето.



Двамата полицаи, които задържаха похитителя на автобус



в столицата в неделя, бяха приети и поздравени от вътрешния министър Цветан Цветанов. Старши полицай Станислав Христов и полицай Илиян Василев от "Охранителна полиция" в столичното Осмо районно управление ще бъдат наградени. Автобусът на градския транспорт, движещ се по линия 122, бе откраднат от началната спирка в кв. "Хладилника". При опита да се измъкне похитителят блъсна микробус и се насочи срещу полицейския автомобил. С риск за живота си двамата полицаи успяха да го задържат, припомниха от МВР.
1191
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД