:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 541
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Бившият капитан: Волейболистите щяха да се провалят с Радо и Матей

Отказах да поема националния отбор, защото не смятах, че е редно, обясни Пламен Константинов
Любопитно становище за летните скандали в националния тим по волейбол изложи Пламен Константинов пред руския специализиран сайт VolleyballNews.ru. Бившият капитан на българския А отбор и настоящ треньор на "Губерния" (Нижни Новгород) в Суперлигата на Русия заяви, че в така развилата се ситуация евентуалното оставане на селекционера Радостин Стойчев и звездата Матей Казийски е щяло да повлияе негативно на представянето ни на олимпиадата в Лондон '12.

"По време на скандала не подкрепих нито едната страна. Грешки направиха и двете страни (б. р. - БФВ/Стойчев и Казийски), които силно вярваха, че са единствени на света, че са незаменими, велики, че никой по никакъв начин не може да направи компромис. В тази ситуация, с това настроение, със скандалите вътре в отбора, ако Радо и Матей бяха останали, България щеше да се представи по-лошо на олимпиадата", заяви 39-годишният Константинов.

Той разкри и конкретните причини да откаже предложения му от БФВ селекционерски пост след оставката на Стойчев през юни.

"Смятам, че това не беше моят момент. Дотогава не бях работил с националния отбор и не ми се понрави идеята някой да ми подари пътя за олимпиадата просто така: "Отивай, сядай там и бъди треньор на националния отбор на България!". Тогава си помислих, че ще е много по-правилно, ако някой от треньорите, които в последно време бяха работили с националния тим, остане и го води. Така и се получи. Също така имах несъгласия с ръководителите на федерацията ни, най-вече за това как са взети някои решения, и в крайна сметка реших, че не е нужно да приемам поста. Но в бъдеще това е напълно възможно", заяви Гибона.
3
676
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
14 Ноември 2012 05:37
Пламен коментира други измерения във волейбола. Как щяхме да се представим на олимпиадата с Радо и Матей може някой екстрасенс да каже, но едва ли е толкова важно. В дългосрочен план загубихме много. Дали ще е Пламен или Найден ми е все едно - не бих си пуснал и телевизора да ги гледам.
14 Ноември 2012 08:57
Пробвай с Fashion TV
14 Ноември 2012 08:59
Пробвай с Fashion TV


Тва само за музикален фон някой път го пуснам. Повечето жени там няма да ги наема и за прислужници. Ако излезеш на Главната в Пловдив ще видиш десетки красиви дами които могат да заменят онези кобили
Радо и Матей
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД