:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 611
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Треньорът на "Твенте" притиска Пенев заради вратаря Михайлов

Стив Макларън иска националът да играе по-малко в контролата с Украйна
СНИМКА: СПОРТАЛ
Халфът Маркиньос загрява на тренировка на националния отбор в София. Очаква се роденият в Бразилия футболист да дебютира днес за българския тим, като дори най-вероятно ще бъде титуляр срещу Украйна.
Треньорът на "Твенте" Стив Малкларън поиска от селекционера на националния тим Любослав Пенев вратарят Николай Михайлов да играе възможно по-малко в контролата с Украйна довечера. Последният мач на българския тим за годината е от 18 ч. на Националния стадион "Васил Левски".

"Отдавна съм треньор и знам значението на мачовете на националните отбори - заяви Макларън, бивш селекционер на националния тим на Англия. - В последните дни обаче провеждаме много телефонни разговори с национални треньори и лекари, за да издействаме по-малко игрово време за нашите играчи."

Макларън посочи, че Михайлов е участвал в 26 срещи от началото на сезона. Други двама футболисти на "Твенте" също са натрупали много игрово време - националът на Венецуела Роберто Росалес има 23 срещи, а сърбинът Душан Тадич - в 29. Затова и Макларън е особено притеснен, че ще се преуморят и няма да бъдат пълноценни в следващите двубои на "Твенте".

Друг български национал, подвизаващ се в Холандия - Станислав Манолев, пък изяви публично желание да напусне отбора си. Халфът е в немилост и при новия треньор на ПСВ "Айндховен" Дик Адвокаат, който го ползва като резерва.

"Омръзна ми! Не искам да оставам в отбора до края на сезона. Трябва да сменя клуба още през зимата", заяви 26-годишният футболист пред холандски журналисти. Спортният директор на "филипсите" Марсел Брандс обаче обяви, че клубът няма особено желание да се разделя с българина, въпреки че агентът на Манолев вече му търси нов отбор.

От БФС пък вчера обявиха цените на билетите за мача с Украйна. В сектор "А" ще се влиза срещу 15 лв., в сектор "В" - срещу 10 лв., а в "Б" и "Г" - за 5 лв. Отново ще има ВИП-билети за ложа 8, които струват по 100 лв., както и за ложи 5 и 7 - по 20 лв.
4
861
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
13 Ноември 2012 22:49
Е, добре, няма да играе!
14 Ноември 2012 09:51
Няма.
Подхлъзнал се вчера на тренировката...
14 Ноември 2012 09:59
Подхлъзнал се вчера в Син сити ...
14 Ноември 2012 10:07
Пък на излизане някой го настъпил. По ръката.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД