:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 613
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Мартин Камбуров

няма да подписва с друг клуб до Нова година. Нападателят обяви, че напуска китайския "Далиан Шъдъ" и ще се върне да играе в България. Той обаче изчаква оферти. Камбуров призна, че вече е преговарял със собственика на "Локо" (Пд) Веселин Марешки за връщане в пловдивския клуб, но още не е дал отговор.



Фланелката

на Димитър Бербатов, с която той бе, когато вкара 2 гола срещу "Арсенал" в събота, достигна цена от 560 паунда в търг по интернет, организиран от "Фулъм". От клуба пуснаха в продажба в E-bay екипите, на които има автографи от футболистите. Наддаването продължава до 19 ноември, като дотогава се очаква цената на фланелката на българския нападател да скочи още.



Защитникът

Пламен Николов игра цял мач за "Том", който спечели с 3:1 навън срещу "Балтика" (Калининград) в 21-вия кръг на втора руска дивизия. Отборът от Томск води уверено в класирането с 48 т., пред "Урал" (42), "Нефтехимик" (32) и др.



Президентът

на УЕФА Мишел Платини планира Евро 2020 да се играе в 13 града от 13 различни държави, като идеята му ще бъде представена по време на заседанието на Изпълнителния комитет на асоциацията на 7 декември, съобщи в. "Билд". Мачовете от групите и елиминациите ще се играят в 12 страни, а последната, 13-а, ще приеме финала, като фаворит за решителния мач е Истанбул.



Испанската

футболна лига раздаде индивидуалните награди за сезон 2011/12. За най-добър футболист беше обявен Лионел Меси ("Барселона"), който взе и отличието за най-добър нападател. Макар шампион да стана "Реал", за №1 при треньорите бе посочен вече бившият наставник на "Барселона" Хосеп Гуардиола. Приз за изгряваща звезда пък заслужи Иско ("Малага").
501
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД