:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 586
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Пощенска

картичка с лика на Антоанета Стефанова ще бъде издадена в чест на световната титла по ускорен шахмат, която българската гросмайсторка спечели на шампионата в Батуми '12. Тя ще бъде пусната официално в употреба днес в 10.30 ч. в Музея на съобщенията на ул. "Гурко" 6 в София. Картичката е издадена в колекционерски тираж от 847 броя и ще бъде валидирана със специален печат.



3 медала

спечелиха българските борци в свободния стил на европейското първенство за полицаи в Прага (Чех). Титла извоюва Михаил Ганев (кат. 96 кг), а вицешампиони станаха Серафим Бързаков (74 кг) и Радослав Великов (66 кг).



Четирима

състезатели ще представят България на турнира по гимнастика в Острава (Чех) другата седмица (23-24 ноември). Треньорът на националния отбор и вицепрезидент на федерацията ни Красимир Дунев селектира Ралица Милева, Валентина Рашкова, Ярослав Вовк и Мартин Ангелов.



Асоциацията

на професионалните тенисисти (АТР) подписа анекс за още 5 сезона към договора с дългогодишния си партньор "Хед". Според новото споразумение, датиращо оригинално от 1994-та, американският концерн ще доставя официалните топки в мъжката верига до края на 2017-а.
461
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД