:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 59
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Двама чужденци

започват тренировки с "Монтана". Арменският национал Арсен Балабекян (26 г., нападател) идва на проби от "Улис" (Ереван), а алжирецът Фарес Брахими, досегашен футболист на "Миньор" (Пк), се е споразумял директно да подпише договор с "Монтана".



Димитър Макриев

ще напусне "Ашдод" през зимния трансферен период, твърдят израелски медии. Интерес към него има от няколко европейски клуба, а и от родния му "Пирин" (ГД).



Райс Мболи

ще играе като преотстъпен до края на сезона във френския втородивизионен "Газелек" (Аячо), съобщи руският "Криля Советов", който държи правата на вратаря. Алжирският национал не игра никъде от септември насам, след като ЦСКА (София) се отказа да го връща в състава.



Българин

може да заиграе през лятото в "Куинс Парк Рейнджърс". Бившият юношески национал Тодор Гочев (19 г.) е впечатлил по време на пробите си в лондонския клуб. Оттам ще пратят скаут, който да наблюдава играта на левия халф-бек през пролетта в "Мастер" (Бургас). След това се очаква покана към Гочев за повторни проби.



Нападателят

на "Олимпик" (М) Лоик Реми (26 г.) изненадващо се отказа да подпише с "Нюкасъл", макар двата клуба да се бяха споразумели за трансфера. Вместо това футболистът замина за Лондон, тъй като получи по-добра лична оферта от "Куинс Парк Рейнджърс".



Свен-Горан Ериксон

се е съгласил да стане съветник на треньора на "Мюнхен 1860" Александър Шмид, като ръководството на клуба иска по този начин да реализира амбициите си да върне тима в Първа Бундеслига през лятото.



За селекционер

на националния отбор на Шотландия ще бъде обявен Гордън Страхън (55 г.). Той ще замени уволнения през ноември за слаби резултати Крейг Ливайн. Страхън е водил "Ковънтри", "Саутхемптън", "Селтик", а за последно "Мидълдзбро" до 2010 г.
1
635
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
16 Януари 2013 10:20
Райс Мболи

ще играе като преотстъпен до края на сезона във френския втородивизионен "Газелек" (Аячо), съобщи руският "Криля Советов",

Чак дотам ли стигна!?!
Големи заложби, но никаква кариера общо взето. Пика му е естествено в Славия.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД