:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 539
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

На проби

в "Черноморец-Бургас" пристигнаха трима чужденци - испанецът Себастиян Валери идва от "Кадис", френският халф Елтон Бокетсу е бил в "Каен", а мароканецът Карим Елани - в "Аячо".



Договорът

на нападателя на "Локо" (Сф) Георги Христов беше прекратен от собственика на клуба Николай Гигов. Футболистът претендираше за неполучени пари и оспорваше глоба в размер на 1 месечна заплата. Той си е получил всички пари и вече е свободен агент. Треньорът на "Локо" Емил Велев потвърди пред радио "Дарик", че е поканил в отбора Юнес Бенжелюн, но досегашният играч на ЦСКА трябва да намали чувствително финансовите си изисквания.



Полският

офанзивен халф Михал Протасевич (27 г.) е обявил в родината си, че преминава в "Етър". Досега той е бил във втородивизионния "Флота" (Пол).



Амбицираният

за връщане в А група "Спартак" (Пл) смени треньора Красимир Бислимов и назначи на поста Иван Маринов-Масларя, който е работил в "Локо" (Пд), "Литекс", "Брестник" и "Кюстендил".



За треньор

на "Севиля" беше назначен Унай Емери, който заменя уволнения Мичел. Емери води "Спартак" (Москва) до ноември м.г., а преди е бил начело на "Валенсия".

693
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД