:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 331
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Камило Плачи

ще пропусне първата седмица от подготовката на националите за европейското първенство. Италианският селекционер е приет в болница заради усложнения, свързани с вируса, от който се разболя в Аржентина. Плачи е поверил програмата за подготовка и изпълнението й на своите помощници. Тимът трябва да се събере на 7 август, а тренировките стартират на 8-ми в зала "Христо Ботев" (Сф). Ще се съберат 16-те волейболисти, картотекирани за Евро`13.



Националният

отбор по волейбол за жени е 8-и в генералното класиране на световната "Гран при" след всички мачове от първия кръг. С 2 победи и 1 загуба тимът има 6 т. Лидер е Япония с 9 т. с 3-0, също толкова, но по-лоши турнирни показатели имат Китай, Италия и Сърбия.



Договор

за 3 г. с досегашния си клуб "Арис" (Солун) подписа Александър Везенков. Днес баскетболистът от юношеския национален тим навършва 18 г. и това е първият му професионален контракт. Той предпочете "Арис" независимо от офертите на други силни клубове от Европа.



Баскетболният

"Балкан" почти сигурно ще привлече двама американци. През юни треньорът на ботевградския тим Александър Тодоров бе в САЩ, където на място се е срещнал и разговарял тях. Двамата са: Гейб Нътсън (24 г., 206 см) и Уес Ейкмайър (24 г., 191 см).
630
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД