:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 333
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Партизан" предварително отписа "Лудогорец"

В "Партизан" се настройват, че ще отстранят "Лудогорец" днес, макар тимът от Разград да спечели с 2:1 първия мач от III предварителен кръг в Шампионската лига. Реваншът в Белград е от 21.45 ч. наше време и ще се предава от TV7.

"Отборът на "Лудогорец" не е страшилище, от което трябва да се плашим. Очаквам във вторник вечер да празнуваме мястото си в плейофите", коментира вратарят Милан Лукач. Халфът Саша Маркович пък го допълни: "В Разград доказахме, че можем да се справим с тях. Щом бяхме равностойни на чужд терен, не виждам причина в Белград с помощта на нашите привърженици да не победим."

Още не е ясно дали българският защитник Иван Иванов ще играе за "Партизан". Снощи президентът на клуба Милан Джурич води преговори за продажбата му във"Верона", след като от италианския клуб увеличиха офертата си на 2 млн. евро.

Вчера "Лудогорец" замина за Белград с чартърен полет. Треньорът Стойчо Стоев изрази надежда, че отборът му няма да се поддаде на напрежението, но и подчерта, че няма да се правят трагедии, ако напред продължи "Партизан". В такъв случай "Лудогорец" ще участва в плейофа за влизане в групите на Лига Европа.

Рефер на двубоя в Белград ще бъде ирландецът Алън Кели.
847
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД