:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 275
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Димитров с шанс да се върне в Топ 30 още тази седмица

Най-добрият български тенисист - Григор Димитров, има шанс още тази седмица да се върне в Топ 30 на световната ранглиста, и то още тази седмица.

От вчера той е под №31 (изкачване с една позиция), но има до края на септември да защитава само 30 точки за този период от 2012 г. (10 от US Open и 20 от турнира в Банкок). Още вчера Димитров бе под №29 в моментната ранглиста, тъй като французинът Жереми Шарди (иначе №29 в официалния ранкинг) не е започнал игра на "Мастърса" в Монреал (Кан) и не е защитил точките си. На същата надпревара ще участва и Димитров. Той стартира във вторник през нощта срещу спечелилия тази събота турнира в Кицбюел (Ав) Марсел Гранойерс (Исп). Победа ще донесе на българина желания актив и той ще си осигури около 28-о място, независимо дали ще завоюва още победи в Торонто.

На другия полюс е първата ни ракета при жените - Цветана Пиронкова. Тя отстъпи с 6 места и вече е извън Топ 60 (№66). Пловдивчанката предпочете да не играе в Торонто, като ще участва на турнира в Синсинати (САЩ) от 12 август.
693
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД