:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 273
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Баскетнационалите са на победа от полуфинал

Снимка: FIBA-Europe
Деян Иванов (вдясно) в поредна акция към коша на исландците. Варненецът завърши мача с 12 т., колкото и неговият близнак Калоян, а най-резултатен за тима ни бе Иван Лилов с 14 т.
Само още една победа е необходима на националния отбор по баскетбол, за да се класира за 1/2-финалите на предварителните квалификации за Eвро`15 в Украйна. Това показват сметките след убедителното 88:59 над състава на Исландия във Варна онази вечер.

Успехът закова нашите на върха в група А с пълен актив от 4 т. от два мача пред Румъния и Исландия с по 1 т. Предстоят още домакински мач с Румъния (10 август във Варна) и гостуване на Исландия (13-и), което няма да има никакво значение при победа над северните съседи в събота.

Само първото място в групата дава право на участие в 1/2-финалите на квалификацията, като съперник там (в два мача на разменено гостуване) ще е победителят от гр. С. В нея два отбора са над другите (с по 4 т. от 2 мача) - Швейцария и Австрия, и ще решат крайния победител в директен спор.

"Наистина не очаквахме, че ще бъде толкова лесно, бяхме гледали мачове на Исландия. Подходихме сериозно и това ни помогна да останем концентрирани - каза селекционерът на тима ни Константин Папазов. - Имаме още много неща, които трябва да подобрим, така че трябва да продължим да работим здраво".
622
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД