:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 314
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Световно

първенство по карате киокушин ще се проведе в зала "Арена Армеец" (Сф, 5-6 октомври). Организаторите - българската карате киокушин федерация и Световният киокушин съюз, ще оставят вход свободен за зрители.



Носителят

на купа "Дейвис" за 2010 г. и финалист в настоящия сезон на неофициалното световно отборно първенство по тенис за мъже - Сърбия, ще приеме Швейцария в I кръг на турнира в края на януари догодина. Другите двойки в Световната група са: Германия - Испания, Чехия - Холандия, Япония - Канада, Франция - Австралия, САЩ - Великобритания, Аржентина - Италия и Казахстан - Белгия. Четвъртфиналите са на 4-6 април, полуфиналите на 12-14 септември, а финалът на 21-23 ноември.



Шотландия

работи по план да участва на олимпиадата и параолимпиадата в Рио `16 като самостоятелен отбор, ако страната гласува за независимост на референдума след година (18 септември 2014-та), заяви шотландският спортен министър Шона Робисън. Тя е уверена, че Шотландия ще покрие всички изисквания на МОК, за да се превърне в олимпийска нация. "Уверени сме, че Шотландия ще има свои олимпийски и параолимпийски тим. Това ще донесе много изгоди", заяви спортната министърка пред BBC и добави, че при независимост повече шотландци ще могат да участват на такива големи форуми.
905
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД