:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 290
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Пращаме контузени гимнастици на световното

България ще има петима състезатели, от които двама с травми, на световното първенство по гимнастика в Антверпен (Бел) от 30 септември. В състава са 4-има мъже - Велислав Вълчев, Александър Батинков, Йордан Александров и Христос Маринов, и Валентина Рашкова.

Вълчев (20 г.), Йорданов (18) и Рашкова ще играят многобой, Батинков - само на земя, прескок, успоредка и висилка, а Маринов - на кон с гривни и халки. Проблемът е, че Вълчев все още се възстановява от операция на глезена, а Батинков изпитва болки в петата. Въпреки това най-големите надежди са съсредоточени към Вълчев и дебютанта Йорданов, който тренира в САЩ, но ще си дойде в петък, за да замине с другите за Белгия на 25-и.

"Класиране на финал на уредите ще бъде много трудно. Ако Вълчев или Йорданов попаднат в Топ 24 в многобоя (б.р. - т.е. да се класират за финал в многобоя), ще бъде страхотно", обяви шефът на БФГ Красимир Дунев, който е и главен треньор на националния отбор.
961
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД