:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 275
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Лудогорец" замина да печели поне точка от ПСВ

В отлично настроение замина отборът на "Лудогорец" вчера от Варна за Холандия, където днес от 20 ч. българско време ще играе срещу ПСВ "Айндховен" в двубой от гр. В на Лига Европа. Това ще е първи мач в този турнир в историята на разградчани, но предизвикателството не бе притеснило шампионите.

"Настроението в отбора е приповдигнато, тъй като това ни е първо участие в групите на този турнир. Вълнуваме се и имаме очаквания за добро представяне. Пожелавам си на Коледа настроението ни да бъде още по-добро. Нашата цел е добро представяне в Европа. Надявам се, че тези мачове в Европа няма да ни повлияят на представянето в България", коментира изпълнителният директор на "Лудогорец" Ангел Петричев.

Треньорът Стойчо Стоев пък допълни: "Атмосферата при нас е много добра. Груповата фаза за нас е нещо непознато, но и нещо много интересно. Отиваме с нагласата да се представим добре. Да видим докъде ще ни стигнат силите."

Стоев призна, че румънският защитник Козмин Моци още чувства болки по време на тренировки и вероятно ще остане резерва. Така в центъра на отбраната срещу ПСВ ще бъдат французинът Александър Барт и финландецът Теро Мантула.

Вратарят Владислав Стоянов пък се опита да обобщи от името на съотборниците си, че амбицията е за спечелване на поне точка. "Отиваме, за да вземем нещо от този мач. ПСВ е доста класен тим, наблюдавахме им мачове. Но това е мач като мач", коментира националът.

1169
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД