:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 295
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Застрахователен бос оглави Националната волейболна лига

Валентин Михов пък ще се занимава с рекламата и тв правата на федерацията
Собственикът на застрахователна компания "Булстрад" Румен Янчев е новият президент на Националната волейболна лига (НВЛ). Друга известна личност в спортните среди - Валентин Михов, пък поема ресора маркетинг, реклама и тв права в българската федерация по волейбол (БФВ), стана ясно след вчерашното заседание на управителния съвет (УС) на централата в столичния х-л "Хилтън".

"Булстрад" е дългогодишен партньор на БФВ, а доскоро бе и генерален спонсор, като името и логото на фирмата стояха върху екипите на националните отбори. Застрахователният холдинг, който е част от австрийския гигант "Виена Иншурънс Груп", бе и сред претендентите за правата върху името на построената през 2011 г. многофункционална зала на 4-ти км в София, спечелени от конкурентното дружество "Армеец".

Михов пък има опит на рекламния и тв пазар като представител на сръбската маркетингова агенция S.V.-RSA за България. До 2010 г. той бе президент на професионалната футболна лига (ПФЛ), а за последно беше посредник при преговорите за тв правата на футболната А група, но бе игнориран от БФС за този сезон.

Сред другите по-важни решения на УС бе утвърждаването на правило, че българските треньори по волейбол ще могат да упражняват своята дейност в професионалните шампионати от НВЛ само ако притежават диплома за завършено висше спортно образование или лиценз за завършен треньорски курс.
1215
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД