:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 226
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Георги Миланов дебютира със загуба в Шампионската лига

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Доволният от хеттрика си Кристиано Роналдо е прибрал топката от победата над "Галатасарай" и я е пъхнал под фланелката си, докато говори с най-добрия си приятел в "Реал" (М) Пепе (вляво) след мача в Истанбул.
Футболист №1 на България за 2012 г. Георги Миланов записа първия си мач в Шампионската лига при загубата на ЦСКА (Москва) с 0:3 от настоящия носител на трофея в турнира "Байерн" в гр. D. Националът влезе в 77-ата мин. на мача на ст. "Алианц Арена", заменяйки швейцареца Щефан Зубер. Пред Миланов дори се откри шанс да шутира към вратата, но той прати топката над нея, пазена от Мануел Нойер.

След срещата треньорът на "Байерн" Хосеп Гуардиола обяви, че се гордее с играта на тима си, а изпълнителният директор на баварците Карлхайнц Румениге дори сравни представянето на отбора с това от победния финал в Шампионската лига срещу "Борусия" (Д) през май на ст. "Уембли".

Най-впечатляваща обаче беше победата на "Реал" (М) с 6:1 в гостуването срещу "Галатасарай" в гр. В. Радостта на мадридчани беше помрачена от принудителната смяна на вратаря Икер Касияс, който се върна като титуляр в официален мач на мадридчани за първи път от 238 дни. Според треньора Карло Анчелоти травмата на Касияс е в ребрата и не е много сериозна.

Наставникът на "Ювентус" Антонио Конте пък беше крайно разочарован след равенството 1:1 навън срещу ФК "Копенхаген" в другия двубой от групата. "Откакто съм начело на тима, не сме създавали толкова положения, поне 10. Но това никога не е достатъчно, ако не вкараш топката в мрежата. Вратарят им (б.р. - шведът Йохан Виланд) обаче беше фантастичен", заяви Конте.

1375
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД