:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 317
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Фетел отрече да обмисля оферта от "Макларън"

Себастиан Фетел
Четирикратният световен шампион във Формула 1 Себастиан Фетел засега отхвърли възможността да премине от тима на "Ред Бул" в този на "Макларън" за сезон 2015. Британският отбор обяви открито, че има амбиция за следващия шампионат, когато започва партньорството си "Хонда" като доставчик на двигатели, да привлече както германеца, така и друг бивш шампион - двукратния носител на титлата Фернандо Алонсо от "Ферари".

"По време на уикенда за "Гран при" на Белгия винаги има какви ли не слухове. Говореше се, че съм подписал тригодишен договор за $150 млн. Попитах къде е химикалката, с която съм го направил, но никой не ми отговори - пошегува се Фетел при пристигането си в Италия онзи ден. - Нормално е да има спекулации, но това не променя всекидневието ми. Все още не сме стигнали там, където искаме да бъдем с "Ред Бул", особено от моя страна. Имаме много работа и затова вниманието ми е насочено единствено в това. Мисля, че имам достатъчно предизвикателства. Ситуацията, в която се намирам, не се е променила. Доволен съм, но никога не се знае какво ще ти се случи в бъдеще. Сега не изпитвам нужда да променям каквото и да е."

Вчера Фетел даде 6-о и 7-о време в първите две свободни тренировки на пистата "Монца" преди надпреварата за Голямата награда на Италия в неделя. Най-бързи и в двете сесии бяха пилотите на "Мерцедес" - сутринта Люис Хамилтън даде най-доброто време за деня - 1:26,187 мин., а следобед Нико Розберг направи най-бързата обиколка за 1:26,225.
1268
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД