:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 285
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Вуцов ще гони млади играчи от "Ботев" (Пд)

СНИМКА: botevplovdiv.bg
Нападателят на "Ботев" (Пд) Момчил Цветанов прави радостен жест след един от трите си гола при победата с 6:5 над "Раковски" вчера.
Треньорът на "Ботев" (Пд) Велислав Вуцов се закани да отстрани от отбора част от младите футболисти, които са го разочаровали при победата с 6:5 над втородивизионния "Раковски" в контрола вчера.

"Много шансове даваме на много хора. И много се говори: младите, младите... Видяхме ги младите. Някои от тях няма да могат да влязат, щом не могат да се борят. Да си търсят мястото. Ще станат стари на млади години. Пет гола не може да получим, както и да играем. Много съм афектиран!", коментира разпалено Вуцов. Той похвали новопривлечения босненец Горан Галешич и заяви, че доскорошният играч на "Метц" Ромен Инес почти сигурно ще остане, макар да е назад в подготовката и да има наднормено тегло.

Дошлият на проби сърбин Иван Джорич може да получи шанс от Вуцов да се докаже, но португалецът Карлос Мануел да Силва Франсиско-Ито ще бъде отпратен, защото не е в добра кондиция. Двамата чужденци в "Ботев", които се колебаеха дали да напуснат заради орязването на заплатите - Адам Стаховяк и Томаш Иршак, пък остават в отбора.

Треньорът на "Ботев" специално похвали Момчил Цветанов, който отбеляза три гола в спаринга. Галешич добави два, а веднъж се разписа и юношеският национал Серкан Юсеин.

1
1399
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
06 Септември 2014 21:19
Вили, г_н Вуцов, строг но справедлив. Днешната младеж трудно осъзнава реалноста. С тези компютри младите живеят в някакъв виртуален свят. Кефи ме как все повече млади и талантливи футболисти акостират на Колежа. Проекта е жив повече от всякога. Мачкай Бижев. Или май беше Бушев....
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД