:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 186
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Капитанката Филипова е разколебана за националния отбор по волейбол

Бившата лидерка Ева Янева премина от руското в румънското първенство
Намек за оттегляне от женския национален отбор по волейбол направи капитанът Страшимира Филипова. 29-годишната централна блокировачка на азербайджанския "Азерьол" (Баку) даде интервю за специализирания сайт WorldOfVolley.com, в което изрази разочарования от застоя в А тима.

"Малко съм разочарована, защото една и съща история се повтаря отново и отново. Миналото лято имахме страхотни резултати преди началото на световното първенство и бяхме напълно уверени в себе си. Но на мондиала както винаги започнахме добре и след това... Всички сме много разочаровани най-вече защото всички вярваха в нас. Това е нещото, което сега ме кара да съм уморена от всичко", споделя Филипова.

А на въпроса "Това означава ли, че няма да играеш за националния отбор вече?" тя отговаря уклончиво: "Не мога да кажа сега... Ако всичко е наред, вероятно ще играя."

В същото време стана ясно, че бившият капитан на националките Ева Янева ще доиграе сезона в Румъния. 29-годишната посрещачка разтрогна контракта си с руския гранд "Динамо" (Казан), където игра през есенния полусезон, и се присъединява към столичния ЦСМ (Букурещ) в северната ни съседка. Тимът, в който играе и друга българска волейболистка - Кремена Каменова, е лидер в местното първенство, а първият му мач през втората част от сезона е на 17 януари срещу "Търговище".

В досегашната си кариера Янева има 9 шампионски титли - 3 с ЦСКА в България и 6 с "Кан" във Франция. Освен това е играла за руските "Стинол" (Липецк), "Омичка" (Омск) и "Динамо" (Москва), както и в японския "Джапан Табако Марвълъс" (Нишиномия).
730
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД