:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 259
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Григор Димитров

и партньорът му Танаси Кокинакис (Авл) се класираха за 1/2-финалите на двойки на тенис турнира в Бризбейн (Авл), след като победиха с 6:3, 6:7 (2), 10:8 поставените под №3 Роберт Линдстед (Шв) и Марчин Матковски (Пол). Тази сутрин Димитров ще играе два мача поред - първо излиза в 1/4-финал на сингъл срещу Мартин Клижан (Слвк), а веднага след това с Кокинакис ще срещнат Кей Нишикори (Яп) и Александър Дългополов (Укр).



Ресторант

в Белград, собственост на световния №1 в мъжкия тенис Новак Джокович, е бил ограбен през нощта срещу 5 януари. Задигнати са около 7000 евро. Бащата на Новак - Сърджан Джокович, потвърди за грабежа, но не съобщи повече подробности. Самият Ноле в момента участва на турнира в Доха (Катар), където ще играе в III кръг с Иво Карлович (Хър).



Каратето

ще кандидатства за програмата на олимпийските игри в Токио `20, след като реформите в МОК позволиха на организаторите да добавят по един спорт по свое усмотрение в съответната олимпиада. Скоро ще има среща между представители на МОК и шефовете на световната федерация. "Карате е с японски корени. Заедно с японската федерация по карате ще направим всичко възможно, за да станем част от програмата на игрите в Токио", заявиха от световната федерация по карате. По техни данни над 100 млн. човека в света практикуват карате.



645
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД