:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 220
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Освободените от "Левски" си искат всички пари накуп

Нарочените за освобождаване футболисти на "Левски" Антон Огнянов, Пламен Крумов и Кристиан Наумовски са отхвърлили офертата на собственика на клуба Тодор Батков да си получат парите по договорите на разсрочено плащане. Те са били категорични, че няма да подпишат споразумение и ще си тръгнат в момента, в който получат накуп сумите, които "Левски" трябва да им плати като неустойка.

Футболистите явно не искат да влизат в голямата група бивши играчи и треньори на "сините", които имат да получават пари от Батков. В момента "Левски" дължи огромна сума като обезщетения и това е причината, поради която лицензът на клуба за участие в европейските клубни турнири през следващия сезон е под сериозна въпросителна.

На "Герена" трябва да разрешат и друг проблем, за да могат да разчитат на едно от двете си нови попълнения до момента. Бранителят Александър Александров е подписал предварителен договор с "Берое". Това е станало на 19 декември, а контрактът влиза в сила на 1 януари. От "Берое" обявиха, че в близките дни ще внесат жалба в БФС, който ще трябва да разреши случая.

"Искаме само едно нещо - да се спазват правилата. Факт е, че Александров има договор с нас, след което отива и започва подготовка с "Левски". Ако трябва, ще стигнем и до съда, но справедливостта трябва да възтържествува", коментираха от управата на клуба от Стара Загора.

В случая "сините" не носят никаква вина за действията на футболиста, който бе привлечен на мястото на Пламен Крумов като десен бранител. Ако има някакви санкции, които най-вероятно ще бъдат спиране на състезателните права, те ще бъдат единствено срещу самия Александров.



8
936
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
8
 Видими 
09 Януари 2015 07:34
А бе кАде е Митко Коматевеца? Как е пропуснал да се разпише?
09 Януари 2015 11:21
Някой може ли да обясни кой е идеолога на тая малоумна практика да се привличат футболисти, да се сключват дългосрочни договори с тях, да се обявяват за ненужни и да се търси начин да не им се плати записаното в договора? Някой понесе ли санкции за тая простотия? Кога ще бъде прекратена тази подигравка както с футболистите, така и с клуба?
09 Януари 2015 12:40
та светна:
анекси пич ,комисиони и обикновена измама.
09 Януари 2015 13:58
И това всичкото, сторено от хора, които ката ден се бият в гърдите кви са левскари?
09 Януари 2015 15:26
И това всичкото, сторено от хора, които ката ден се бият в гърдите кви са левскари?

То всеки в днешно време иска да се изкара по-по-най в нещо. В случая само един е човека който избира ( сега от 2000 ) футболисти, преговаря с тях, сключва договорите и започва да ги гони след има няма месец съвместна работа.
Та не се чуди много.
09 Януари 2015 16:51
Мерси Твирем. Това да не е онзи, дето вика: кат не си желан, що си не одиш
09 Януари 2015 18:28
Шопа би казал: Епа он е!
09 Януари 2015 20:50
Днес дойде хубавата новина, че баскетболният "Левски" се разпада. Айде, хаирлия да е - дано и футболният се разпадне до края на годината!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД