:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 308
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Националният

отбор на България запази 66-ото си място в ранглистата на ФИФА. Трикольорите имат 506 т., а лидер е световният шампион Германия с 1725 т. Втори, с 1538 т. е Аржентина, а в първата петица са още Колумбия (1450), Белгия (1417) и Холандия (1374). От съперниците на националите в европейските квалификации най-напред е Италия - на 11-а позиция, с 1103 т. Следват Хърватия (19, 946), Норвегия (67, 500), Азербайджан (136, 215) и Малта (147, 166).



Юношеският

национален отбор на България (родени след 1 януари 1997 г.) победи Литва с 2:0 в първия си мач от втората фаза на международния футболен турнир "В памет на Валентин Гранаткин", който се провежда в Санкт Петербург (Рус). Головете паднаха в последните 10 минути, като точни бяха Рангел Игнатов и Александър Георгиев. Във втория си мач вчера юношите направиха 1:1 с Латвия и класирането им зависи от двубоя Латвия - Литва.



Вторият

капитан на "Локо" (Пд) Дани Кики е пред трансфер в азербайджанския шампион "Карабах". Така той е поредният футболист, напускащ намиращия се в отчайващо финансово състояние клуб. Почти сигурно ще се махне и нападателят Станислав Маламов, към когото сериозен интерес има от "Черно море". Пловдивчани започват подготовка на 12 януари, като все още не е ясно кои играчи ще останат и кои ще бъдат новите попълнения.



Бившият

футболист на ЦСКА Ивайло Петров ще отговаря за подготовката на вратарите в "Миньор" (Пк). Треньор на перничани е Христо Янев, като целта пред отбора е влизане в Б група. Петров разкри, че е имал оферта да остане в "Клуж" (Рум), където да работи с Еуген Трика, но е предпочел да се върне в България.



626
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД