:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 593
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Парламентът ще бъде ремонтиран



през лятото с не повече от 222 000 лв. с ДДС. Докато депутатите почиват през лятото, кабинетите им ще бъдат освежени и поправени, става ясно от обявената от Народното събрание обществена поръчка. Ремонтът ще трябва да приключи до 26 август. От документацията на обществената поръчка става ясно още, че ще бъдат грундирани и трикратно боядисани над 20 000 кв.м стени и тавани. Ще бъдат демонтирани и 300 кв.м стари тапети. Предвидено е циклене и трикратно лакиране на 1500 кв.м паркет. Освежени ще бъдат первазите и касите на вратите на депутатските кабинети.



НС ще е домакин на кръгла маса



за правата на пациента днес. Във форума ще участват шефът на здравната комисия Даниела Дариткова, ресорният министърът Петър Москов, депутати, представители на пациентски организации и на съсловни съюзи на лекарите, зъболекарите и професионалистите по здравни грижи. Председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов ще говори за ролята на касационното производство в дела за лекарска грешка, а директорът на Изпълнителната агенция по лекарствата доц. Асена Стоименова - за достъпа до лекарствени продукти в България.



Приобщаването на етносите е важно,



то е условие за успеха на нацията. Това обяви в Перник лидерът на АБВ Георги Първанов. Според него нация сме всички, които живеем на територията на България. Според бившия президент патриотизмът предполага толерантност и определи национализма като по-краен израз на патриотизъм. Първанов уточни, че просветеният, разумен национализъм не е отрицание на различния човек. "Много лесно е в ситуация на икономическа криза, на социално неравенство, диференциация да посочиш за виновен за тежкото си положение другия, различния от теб", обобщи той.
832
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД