:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 262
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Ремонт на детска градина от американски военни

в Сунгурларе предизвика паника сред местното население и се наложи МО да излезе с официално становище. В отговор на слуховете, че американците се придвижвали с танкове, в него се казва, че в България няма тежка бойна техника на САЩ. Американците са били с джипове "Хамър" и от 19 до 30 юли ще поправят площадката в детска градина "Слънце". Става въпрос за проект по програмата за хуманитарна помощ и реконструкция, в който участват 10 военни от инженерна рота на Сухопътната национална гвардия на щата Тенеси. Те ще ремонтират и детски градини в Караново и във Велико Търново изцяло за сметка на армията на САЩ.



Задържан е един от биячите от Борисовата градина,

който е нападнал 67-годишния Красимир Иванов пред внуците му. Инцидентът стана на 17 юли. Вчера прокуратурата обяви, че срещу 30-годишния Борис Петров е повдигнато обвинение за едро хулиганство. Той е задържан за 72 часа. Прокуратурата ще иска от съда постоянен арест.



Крадци откраднаха слънчевата батерия

на съоръжението "Водно конче" във варненския кв. "Аспарухово", което от няколко дни позволяваше на хора в инвалидни колички да влизат и излизат от морето без чужда помощ, съобщи "Дневник". Кражбата е станала в нощта срещу неделя. Областната управа, общината и много варненци помогнаха със средства за поставянето на платформата.



Шефът на Софийския градски съд направи рокади

в ръководството. Със заповеди от 24 юли председателят на СГС Калоян Топалов възлага на съдия Десислава Попколева функциите на ръководител на гражданското отделение по въззивните дела. Съдия Радостина Данаилова пък ще ръководи търговското отделение.



Прокуратурата изпрати на съд двама елмонтьори

за причиняване на смъртта на 11-годишно дете при професионална непредпазливост. На 19 май 2013 г. Ангел играел в училищния двор в с. Копривлен. При прескачане на металната ограда детето се е опряло до нея и било убито от токов удар. В оградата бил опрян скъсан електрически кабел с нарушена изолация, по който протичал ток. Според държавното обвинение двамата обвиняеми три месеца по-рано са написали в протокол, че няма негодна изолация на проводниците.











896
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД