:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 358
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Ливански активисти държат снимки с местни депутати и надпис на арабски "128 тона боклук" по време на протест срещу кризата с боклука в столицата Бейрут. Кризата започна, след като договорът на главната сметосъбираща компания "Суклийн" изтече на 17 юли, а правителството не го поднови, нито й намери заместник. Положението се влоши още повече, след като живеещите близо до местното депо за отпадъци блокираха достъпа до него с искането правителството да намери алтернативно сметище.
Над 6 млн. души в Йемен са заплашени

от гладна смърт, ако не бъде преустановен военният конфликт, който се води в страната вече 4-ти месец, предупреди благотворителна организация "Оксфам", цитирана от в. "Индипендънт". Ежедневно броят на хората, страдащи от недохранване, се увеличава с 25 000 души. Почти половината от жителите на Йемен, или 13 млн. души, изпитват остър недостиг на храна. Йеменските сунити, подкрепяни от международна коалиция, оглавявана от Саудитска Арабия, не могат да се разберат за властта с местните хуси.



Китай затвори завод за фалшиви айфони,

който е произвел над 41 000 телефона, предаде Би Би Си. Властите са арестували 9 души. В завода са работили стотици работници, които трябвало да опаковат стари части от смартфони като нови айфони за продажба. Фабриката е разкрита в края на май, след като американските власти алармирали Китай. В САЩ са конфискувани голяма част от телефоните менте.
742
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД