:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 438
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

В Гърция разследват План Б на Варуфакис

Прокуратурата и Министерство на финансите в Гърция започват проверки по т.нар. План Б на бившия финансов министър Янис Варуфакис. В министерството проверяват дали негови чиновници са извършили неправомерни действия и дали от службата са изтекли данни за индивидуалните идентификационни номера на данъкоплатците във връзка с план Б на бившия финансов министър Янис Варуфакис. От своя страна прокуратурата при Върховния съд на Гърция също проучва възможност за намеса по скандалния случай, съобщават местни медии.

Завчера в."Катимерини" писа, че бившият гръцки министър на финансите Янис Варуфакис е подготвял подробен план за въвеждане на паралелна платежна система, ако се бе стигнало до закриване на гръцки банки. За целта той бил готов да хакне сайта на Генералния секретариат на държавните приходи, за да получи достъп до индивидуалните номера на данъкоплатците. Пред британския в. "Телеграф" самият Варуфакис призна, че е имало план за създаване на паралелна платежна система.
6
1091
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
6
 Видими 
28 Юли 2015 21:44
Големио играч Фалиркис ша го гонят като финикиец...
29 Юли 2015 06:19
29 Юли 2015 09:02
За целта той бил готов да хакне сайта на Генералния секретариат на държавните приходи, за да получи достъп до индивидуалните номера на данъкоплатците. Пред британския в. "Телеграф"


Мафията с белите якички няма да прости на Варуфакис, последните 70 години /след Фюрера/ никой не бе им се опълчвал и застрашавал плановете им за зомбиране и заробване на хората по целия свят!

Путин също ги еб.ва, но зад него стои цялото руско царство с огромния си ядрен потенциал
29 Юли 2015 11:35
Тея удариха в земята и наште .......
Завчера в."Катимерини" писа, че бившият гръцки министър на финансите Янис Варуфакис е подготвял подробен план за въвеждане на паралелна платежна система, ако се бе стигнало до закриване на гръцки банки.

Начи докато е бил финансов министър банките работеха. Кво "закриване" па въвеждане на система.
План "Б" от това което излезе е включвал поемане на контрола върху централната банка. Каква "паралелна" система. Паралелна на кое?
За целта той бил готов да хакне сайта на Генералния секретариат на държавните приходи, за да получи достъп до индивидуалните номера на данъкоплатците. Пред британския в. "Телеграф" самият Варуфакис призна, че е имало план за създаване на паралелна платежна система.

И за чии са на министър на финансите "индивидуални номера" И то при положение че ад хок ръкаводи данъчната администрация. Така е абс. намсякъде

Мдаа. Голям гъзобрък за зелките и банкерите.
И тва само от намерения
29 Юли 2015 12:31
Татул,66
29 Юли 2015 12:53
А новият съвременен кандидат митичен Ахил - Кипариса/Сypress-Tsipras / получил паник атаки и влязъл в болница.
Абе много лабави днешните гръцки герои - водачи на демоса.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД