:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 405
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Либийски съд прати на смърт Сейф ал Ислам

СНИМКА: http://regnum.ru
Сейф ал Ислам е задържан от бунтовници в град Зинтан и даваше показания чрез видеовръзка.
Либийски съд осъди на смърт Сейф ал Ислам Кадафи, най-известния син на Муамар Кадафи, както и осем приближени на убития диктатор, съобщиха световните медии. Съдът заседава в столицата Триполи, където управлява коалиция от милиции, някои от които са ислямистки. Сред другите осъдени на смърт са последният премиер на Кадафи - Багдади ал Махмуди, и бившият шеф на разузнаването Абдула ас Сенуси. Те бяха съдени за ролята си в кървавите репресии на въстанието, което сложи край на стария режим през 2011 г.

Присъдата на Сейф ал Ислам беше произнесена в негово отсъствие, защото от ноември 2011 г. той е държан в района на Зинтан от бивша бунтовническа група, отказваща да го предаде на правителството в Триполи, което не е международно признато. Сейф ал Ислам даваше показания чрез видеовръзка, предаде Би Би Си. Процесът бе критикуван от правозащитници заради ограничения достъп на защитата. Срещу Сейф ал Ислам има издадена заповед за арест от Международния наказателен съд за военни престъпления по време на въстанието.

Сейф ал Ислам бе председател на фондация "Кадафи", която наблюдаваше делото срещу шестимата български медици в Либия. Благодарение на нейната намеса извънредният Народен съд се отказа от делото и го прехвърли на обикновен наказателен съд. Въпреки това медиците бяха осъдени на смърт, а мъчителите им - оправдани.
3
969
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
29 Юли 2015 00:14
Оляха са сатанистите. Какъв Либийски съд , какви 5 лева? Няма вече такава държава и никакви институции там не работят, пуснати са на колониално управление. Даже ги беше страх да го допуснат в съдебната зала за да не им извади кирливите ризи от инвазията и ограбването на Либия.
29 Юли 2015 00:31
В САЩ сатанизма набира обороти и на никой не му прави впечатление

В США В ДЕТРОЙТЕ УСТАНОВЛЕНА СКУЛЬПТУРА БАФОМЕТА.

В США, в бывшей автомобильной столице – в Детройте – установлена скульптура Бафомета, он же Сатана, он же Сатанаил, он же Люцифер.


http://www.svarogday.com/v-ssha-v-detrojte-ustanovlena-skulptura-bafometa/
29 Юли 2015 14:12
Сейф ал Ислам даваше показания чрез видеовръзка,
Доста модерна работа бих казал.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД