:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 273
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Около 12 000 са изборните секции



в цялата страна, съобщи говорителят на ЦИК Александър Андреев. Той уточни, че няма недостиг на бюлетините в цялата страна. "Бюлетините са разпределени в областните администрации, а оттам в общинските администрации и след това преди изборите се предават на секционните", поясни той. По думите му меркитe, които са предприети, за да не се допускат злоупотреби с бюлетините, са те да бъдат охранявани и достъпът до тях да става само с решение на ОИК. "Няма да възникне объркване сред гласуващите заради многото бюлетини, с които ще се гласува. Получаваме сигнали за изборни нарушения", е уверен Андреев.



Бедността, в която живеят хората



от Северозападна България, е отчайваща, обяви лидерът на БСП Михаил Миков във Видин. Кандидатът за кмет на града от БСП инж. Людмил Димитров и кандидатите за съветници от листата имали ясна програма, включително по темата как общината да помогне за справяне с тежката безработица. Панацеята за това е общините все повече да се превръщат в организатори на стопанската дейност. Става дума за едно по-рационално използване от общината на общинската собственост, включително пасища, земеделски земи, горски фонд, за да може да се увеличават приходите на общината, от една страна, а от друга, да се намира работа за хората, живеещи там, уточни Миков.
769
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД