:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 306
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Мъжкият

национален отбор по волейбол със селекционер Мирослав Живков ще играе контрола в София като част от подготовката си за Европейската лига. Двубоят ще бъде в събота от 19 ч. в зала "Христо Ботев", а съперник ще е Тунис. На трибуните ще бъдат допускани зрители, а цената на билета ще е 3 лв.



Гросмайстор

Иван Чепаринов завърши със 7.5 т. от 11 възможни и се класира на 12-о място на 17-ото Индивидуално европейско първенство по шахмат, което се проведе в Гякова (Косово). По точки той раздели 6-о до 26-о място, но постоянното му присъствие в челото на турнира и допълнителният турнирен показател му отредиха 12-ата позиция. Така Чепаринов получи квота за участие в Световната купа за 2016 г. Другият българин на турнира в Косово - гросмайстор Кирил Георгиев, завърши с актив от 6.5 точки и зае 70-о място.



За втори кръг

на турнира по тенис на твърди кортове в Тянцзин (Кит, $ 50 000) се класира Александрина Найденова. На старта тя победи представителката на домакините Цзя-Ци Кан с 2:6, 6:1, 6:0 за 1.42 ч. Така Найденова заработи 8 точки за световната ранглиста и 760 долара, а за място на 1/4-финалите ще играе срещу поставената под №5 Анастасия Пивоварова (Рус).



"Питсбърг"

победи с 5:2 като гост "Тампа Бей" в 6-ия финал на Източната конференция в НХЛ и успя да изравни резултата в серията на 3:3. Решителната седма среща е днес в Питсбърг.

449
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД