:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 327
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Купа на България

Финал: "Монтана" - ЦСКА 0:1 (Маламов 12)



На финала

за Купата на България са присъствали 33 345 души, съобщиха от Професионалната лига. Въпреки пълния стадион не е имало инциденти, като дори няма нито една счупена седалка. От полицията също потвърдиха, че не са имали проблеми при охраняването на мача.



Победата

на ЦСКА над "Монтана" и спечелването на Купата на България се оказа и в полза на "Левски", който ще започне участие в Лига Европа през лятото като непоставен във втори предварителен кръг, вместо да стартира още от I пресявка, както се падаше на "сините" преди финала. "Берое" също има изгода от успеха на ЦСКА и ще бъде поставен при жребия за I предварителен кръг на Лига Европа.



Стана ясен

първият футболист, който ще напусне "Барселона" след края на сезона. Това е нападателят Сандро Рамирес, който записа 24 мача през 2015/16. Очаква се да го последва защитникът Марк Бартра, към когото има интерес от "Валенсия". Според излизащия в Барселона в. "Спорт" също така Хавиер Масчерано вече има предварително споразумение да премине в "Ювентус", като двата клуба трябва да се споразумеят за трансферната сума. На свой ред "Барса" най-вероятно ще привлече бразилския защитник Сидней от "Депортиво".



Швейцарецът

Люсиен Фавр се е съгласил да стане треньор на "Ница", на мястото на напусналия Клод Пюел. Фавр (58 г.) е водил преди "Херта", "Цюрих", "Сервет", а за последно - "Борусия" (Мьонхенгладбах).
519
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД