:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 199
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Снегът в София провали "Славия" - "Лудогорец"

Мачът ще се доиграва днес от 15 ч., пак на Националния стадион
СНИМКА: Спортал
Вратарят на "Славия" Георги Петков (в средата) иска обяснение от съдията Стефан Апостолов за решението му да прекрати двубоя. Стражът на "белите" бе един от недоволните от отлагането на срещата.
Обилният сняг, изсипал се в ранния следобед вчера в София, провали мача от ХХ кръг на първенството на Първа лига между "Славия" и "Лудогорец". От двубоя на ст. "Васил Левски" се играха едва 11 минути, след което съдията Стефан Апостолов установи, че условията не са подходящи, и след консултация с двамата капитани даде край на срещата. По правилник тя ще трябва да се доиграе днес от 15 ч., пак на Националния стадион.

"Изненада ни времето, в един момент снегът се засили - коментира дежурният делегат Валентин Чакъров. - В началото уж топката тупкаше, но след това положението се влоши. Капитаните и треньорите на двата отбора бяха единодушни, че мач в тези условия не може да се играе."

По-големият проблем в случая е за "Лудогорец", тъй като в четвъртък му предстои реванш от 1/16-финалите на турнира Лига Европа срещу "Копенхаген". Шампионите загубиха с 1:2 първия двубой, а в сряда трябва да пътуват за столицата на Дания.

"Нищо не може да се направи срещу природата. Смятам, че имаме сили да се справим с тази ситуация. Играем в Европа в четвъртък, но това не ме притеснява. Мисля, че бихме могли да бъдем на високо ниво и в двете срещи. Нека обаче да видим какви все пак ще бъдат условията и дали ще бъде почистен теренът в понеделник. След това ще решаваме със собствениците какви промени в подготовката ни ще правим", коментира треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев.

В същото време медиите в Англия отново захванаха темата с евентуалния трансфер на звездата на "Лудогорец" Жонатан Кафу. Според информациите представители на 3 клуба от Висшата лига - "Уест Хем", "Евертън" и "Лестър", ще пътуват до България, за да гледат на живо бразилеца. Той е бил гледан и в първата среща с "Копенхаген", където обаче не успя да се представи на ниво.



2
1025
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
19 Февруари 2017 19:53
А нещо за гимнастичките?
20 Февруари 2017 05:39
Шампионите загубиха с 0:1 първия двубой

Гледали сте мача до третата минута
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД