:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 154
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Радев отчете с видеоклип първия си месец на "Дондуков" 2

Първото посещение като президент - в Брюксел, срещите там с председателя на Еврокомисията Жан-Клод Юнкер и с шефа на НАТО Йенс Столтенберг, както и няколко събития от страната са сред акцентите в отчета на държавния глава Румен Радев за свършеното през първия месец от мандата. За представянето на отчета екипът на Радев избира доста нестандартна форма - 17-минутен видеоклип, публикуван в YouTube и във "Фейсбук". Видеото е озаглавено "Бюлетин 1" и върви под звуците на "Рапсодия Вардар" на Панчо Владигеров. А това е сигнал, че Радев ще продължи да се отчита по този начин.

В първия клип могат да се видят и чуят и подбрани моменти от първите изказвания на новия президент. "Бюлетин 1" започва с моменти от полагането на клетва пред Народното събрание и от официалното встъпване на Радев в длъжност на 22 януари. След това се редят кадри от назначаването на служебното правителство и от визитите на държавния глава в Брюксел, Малта и Германия, както и от отбелязването на 144-тата годишнина от обесването на Васил Левски. От българския политически живот специално внимание е отделено на първото вето, наложено от Радев - на закона за концесиите.

781
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД