:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 369
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Скандалът около НДК



не е предизвикал въпроси от страна на Брюксел. Това заяви външният ни министър Екатерина Захариева пред Нова ТВ. "Надявам се скандалът да не измести истинския дебат по време на председателството ни. Нека да оставим органите да си свършат работата и ако има злоупотреби, да се разследват. Важно е да се установи дали има злоупотреби и от кого, защото това ще затвори темата", смята първият ни дипломат. Тя увери, че правителството в Македония е готово да подпише обещания договор за добросъседство с България. "Ако не са готови, да се сърдят на себе си", заключи Захариева.



Увеличение на заплатите



на учителите с 15% ще има от септември т.г., потвърди образователният министър Красимир Вълчев пред БНР вчера. За следващата година се надяваме да имаме възможност със законови промени да направим диференцирано увеличение на възнагражденията. Всъщност това двойно увеличение ще бъде средно. Една част от учителите ще получат малко повече", обясни Вълчев. И гарантира, че в началото на учебната година всички първокласници ще имат буквари на чиновете си.
916
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД