:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 348
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Мартин Петров сигурен в успеха на "вълците"

"Волфсбург: Целта ни е поне 2 кръга за Интертото

Германците без трима титуляри при гостуването на "Марек"
Снимки: Емил Иванов
Целта пред "Волфсбург" е да премине поне 2 кръга от турнира "УЕФА-Интертото". Това обяви при пристигането на германския тим в София мениджърът на клуба Петер Пандер. "Волфсбург" гостува днес на "Марек" в Дупница в мач от II кръг.

"Този турнир е много важен за нас - каза още Пандер. - Съперникът ни е напълно непознат. Това не улеснява задачата ни и няма да пътуваме за развлечение."

В лагера на германците обаче има проблеми. Трима от титулярите - Пабло Тиам, Патрик Вайсер и Томислав Марич, пропускат срещата заради контузии. Те са под въпрос и за реванша. Новите попълнения - вратарят Симон Йентч и халфът Мирко Хргович, ще бъдат титуляри. Това се отнася и за българския национал Мартин Петров.

"Не сме в оптимална форма, въпреки че изиграхме една контролна среща - призна Мартин пред журналисти в София. - Освен това не познавам отбора на "Марек, тъй като никога не съм играл срещу тях в българското първенство. Познавам някои играчи от този отбор, така че не мога да дам особена информация на моите съотборници."

Нападателят допълни, че големите горещини в България не го притесняват, тъй като е свикнал на този климат. Жегите обаче могат да създадат проблеми на неговите съотборници.

"Марек" може и да създаде трудности, ако бъде подценен - каза още Петров. - Тук разузнаването ни ще продължи, защото нямаме право да бъдем неподготвени. При всички случаи трябва да продължим напред. Готов съм даде дам всичко от себе си за да се класираме."





ТРЕНЬОРЪТ

"Марек играе много здраво, както всички български отбори - похвали съперника си треньорът на "Волфсбург" Юрген Рьобер. - Тимът разполага с много добро нападение и поне 4-5 футболисти, които си комуникират отлично на терена. Смятам, че това е най-силното оръжие на съперника. Българите обаче имат известни проблеми в защита и ние трябва да се възползваме максимално от тях."
 
***
927
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД