:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 267
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Съперникът

на България в евроквалификациите Естония падна с 1:5 от Литва у дома в Талин в 1-и мач от турнира за Балтийската купа. Янус Сирел вкара гола за естонците, които гостуват в София на 6 септември. Българите пък са домакини на Литва в контрола на 20 август.



Даниел Боримиров

влезе на почивката за "Мюнхен 1860", който би с 3:0 аматьорския "Меминген" в контрола. Два гола за "лъвовете" вкара Маркус Шрот, а третият бе на дошлия на проби от УНАМ (Мекс) бразилец Емерсон душ Сантуш.



Димитър Бербатов

започна лечение на травмата в гърба си в спортния център на шампиона "Байерн". Нападателят на "Байер" ще е на линия до седмица. Същевременно брат му Асен Бербатов (19 г.) започна тренировки с "Пирин". Централният защитник, който е и младежки национал, игра през миналия сезон в друг втородивизионен отбор - "Конелиано".



"Берое"

подписа за 2 сезона с бившия си защитник Койчо Иванов, който миналата година игра в австрийската III дивизия. Старозагорци привлякоха и вратаря на "Сокол" (Марково) Даниел Белчев, Георги Николов ("Септември") и Мартин Ковачев ("Велбъжд").



Сигурно

попълнение в "Добруджа" засега е само братът на национала Светослав Тодоров - Павлин. 20-годишният нападател през пролетта бе в "Черноморец" (Балчик), а миналата седмица изкара неуспешни проби в "Нафтекс". Сега с отпадналия в Първа лига отбор тренират 32-ма играчи, но след днешната контрола със "Зимбру" (Кишинев) от 18 ч. в Добрич треньорът Валентин Пейчев ще остави група от 24-ма.



Камерунският

национал Самуел Ето'о подписа за 5 г. с "Валенсия". 22-годишният нападател, който досега бе в "Майорка", имаше оферта и от "Манчестър Юн".
506
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД