:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 291
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Черно море"

е водил преговори с петролната компания "Нафтекс" за спонсориране на клуба. Собственикът на едноименния бургаски клуб обаче е отказал помощ на варненци. Преди 2 дни "Нафтекс" спря издръжката и на "Спартак" (Вн), чийто треньор Мирослав Миронов може да отиде на работа в "нафтата".



На проби

в "Сатурн-Рен ТВ" (Раменское), който е 2-и в Русия и сега е на лагер в Германия, заминаха 4-ма футболисти на "Черноморец". Това са защитникът Николай Жечев, халфовете Шанер Ремзи, Стефан Трайков и нападателят Емил Ангелов-Бабангида.



Подготовка

в курорта Албена се очаква да проведат този месец румънският "Фарул" (Констанца), вицешампионът на Грузия "Динамо" (Кутаиси) и израелските "Апоел" (Раана) и "Макаби" (Кириат).



Турската

федерация бе глобена с 50 000 швейц. франка заради инцидентите в евроквалификацията Турция - Македония (3:2) на 11 юни в Истанбул. В 29-ата мин. бившият играч на ЦСКА Артим Шакири направи 2:1 за тима си, развя пред трибуните македонско знаме и към него и съотборниците му полетяха запалки и други предмети. Заради провокацията обаче македонската федерация бе глобена с 10 000 швейц. франка.



Галамач

в чест на 25-годишнината от световната титла от Мондиал'78 ще има в Аржентина на 9 юли. От шампионите тогава ще играят Марио Кемпес, Освалдо Ардилес, Даниел Пасарела и др. Ветеранът Габриел Батистута (34 г.) ще бъде награден с плакет заради приноса си в националния отбор, за който записа 56 гола в 78 мача.
533
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД