:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 549
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Украинският професионален боксьор

в тежка категория Виталий Кличко, който заяви, че е можел да победи световния шампион Ленъкс Луис през миналия месец, ако реферът не е прекратил мача, планира да поднови тренировките си след два месеца за мач-реванш. В сряда световният шампион Ленъкс Луис (Вбр) оповести, че е готов да даде реванш на Кличко. Мачът най-вероятно ще е на 6 декември.



Една от най-добрите мъжки двойки

по плажен волейбол в България - Мартин Стоев и Кирил Калчев, отпадна в последния момент от турнира в Козлодуй, организиран от Българска асоциация по плажен волейбол. Двамата бивши национали не се явиха на техническата конференция и според последните информации са останали в София.



С грандиозен купон в "Бояна" най-добрите тенисисти

сред журналистите, депутатите и бизнесмените отпразнуваха завръщането си от турнира в Албена по-миналата седмица, известен като "Купата на групата" и организиран от в. "24 часа". Ляха се вина и ракии от "Карнобат", красиви момичета раздаваха цигари "Виктори", пи се бира "Шуменско пиво" и всички бяха доволни. Любезният домакин Румен Макавеев пък демонстрира с гордост новото си барбекю в градината.



Баскетболният отбор на "Левски Екопетролиум" няма да

участва в европейския клубен турнир за "Купата на Европа" през следващия сезон. Това съобщи Иван Ценов, изпълнителен директор на БФБаскетбол. Тои добави, че според президента на "сините" Юлия Боянова причина за това решение е предстоящото подмладяване на тима.
497
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД