:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 356
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Литекс" гони 2-ма чужденци

Ловчанлии приключиха селекцията
Австралиецът Джъстин Ансел и албанецът Джуни Алберт си заминават от България, след като не бяха одобрени от треньора на "Литекс" Ферарио Спасов. Двамата футболисти, които са младежки национали на своите страни, тренираха 10 дни с "оранжевите" на лагера в Белмекен, но не показаха особени качества.

На високопланинската база така и не се появи македонският национал Роберт Попов, който вчера подписа в Ловеч личния си договор. Халфът се възстановява от атроскопия, но до 3 седмици ще е здрав.

Ловчанлии приключват днес лагера си в Белмекен, а от понеделник заминават за Тетевен. Една промяна ще има в спарингите там. На 12 юли "Литекс" ще срещне македонския "Работнички Кометал" (Скопие) вместо "Берое".

Треньорът Ферарио Спасов обяви, че селекцията на тима вече е приключила. Това станало факт след пропадналата сделка със сръбския младежки национал Боян Незири от "Войводина" (Нови Сад), който отива в украинския "Металург" (Донецк).

"Литекс" ще разузнава съперника си в евротурнирите "Зимбру", който е на лагер у нас, като ще прати съгледвачи на контролите тук, а и на мача от молдовското първенство на 10 август с ФК "Тираспол".
574
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД