:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 285
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

15 000 евро за "Левски" от контролата с "Ипсуич"

Точно 15 000 евро ще получи "Левски" от евентуалната контрола с "Ипсуич", съобщиха близки до клуба. Мачът трябва да се играе на 2 август в Англия, като домакините поемат всички разходи на 18 футболисти на "сините". Те заедно с треньорския щаб ще се приберат директно в София след проверката. Останалите играчи, които ще бъдат на лагера в Холандия, пристигат в София още на 1 август с полет от Амстердам.

Нигерийците Омониго Темиле и Ричард Еромоигбе се включиха в подготовката на "Левски" наравно с останалите, въпреки че пристигнаха на лагера в Боровец едва в четвъртък вечерта. Двамата обаче са се готвили самостоятелно в родината си и отлично понасят натоварванията.

Вратарят Димитър Иванков, който изкълчи глезен на тренировка, ще бъде на облекчен режим до неделя, а в понеделник подновява заниманията си при пълно натоварване. Възстановяващите се от операции Станислав Ангелов и Георги Чиликов продължават да се готвят по специални програми. Утре в Боровец се чака 18-годишният Костадин Дяков ("Марица").
704
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД