:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 172
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отправки за сряда, 26 декември

Детска приказна комедия
"Скъпа, смалих децата"
Уейн Салински е любящият и порядъчно разсеян баща, нескопосан изобретател и видна квартална откачалка. Когато поредната приумица на Салински смалява двете му деца и приятелите им до микроскопични размери, те предприемат пълно с перипетии пътешествие из задните дворове на прекомерно огромното им предградие, в което насекомите вече им изглеждат, сякаш излезли от Джурасик парк. С остроумния си сценарий и новаторските специални ефекти "Скъпа, смалих децата" ловко използва мечтите на всяко дете да намери начин да надхитри възрастните.
Режисьор: Джо Джонстън, с Рик Моранис, Мат Фрюър, Марша Страсман, Кристин Съдърланд и др., САЩ, 1989 г.
БИ ТИ ВИ 14.10

Приключенска екшън комедия
"Операция "Дъмбо дроп"
По време на войната във Виетнам малка група "Зелени барети" се опитва да помогне на обсадено селце, намиращо се точно край основната снабдителна артерия за виетконгците. Водачът капитан Сам Кахил е положил доста усилия, за да установи добри отношения между американските войници и селяните, така че сега може да използва селото им, за да следи вражеската активност. За зла беда на Кахил му идва време да се оттегли в запаса, а заместникът му е типичният надут и глупав американец. Именно той позволява на противника да научи, че нещастните селяни са дали убежище на американските войници. За да ги накажат, виетконгците застрелват единствения слон в селото. За да помогне на приятелите си, Кахил се опълчва на заповедите на новия командир и обещава да намери нов слон навреме за важен местен ритуал. Проблемът е, че американците имат едва пет дни, за да намерят и доставят слона, тъй като най-близкият е на 200 километра.
Режисьор: Саймън Уинсър, с Дани Глоувър, Рей Лиота, Денис Лиъри, Чеки Карио и др., САЩ, 1995 г.
БИ ТИ ВИ 16.00

Романтична комедия
"Нотинг Хил"
"Нотинг Хил" разказва какво би се случило, ако красива, световноизвестна личност внезапно се появи в живота ви, че дори се и влюби във вас. Точно това изживява Уилям Такър, който държи книжарница за пътеводители в модния лондонски квартал Нотинг Хил. Безнадеждно обикновен, Уилям си върви през семплия живот, когато известната кинозвезда Ана Скот не просто се отбива в книжарницата му, но и спечелва сърцето му. След неволно разлят портокалов сок Уилям и Ана споделят спонтанна целувка и скоро са сериозно увлечени един по друг. Големият въпрос е: ще успеят ли Уилям и Ана да съчетаят неговото скромно битие на книжар и нейният лайфстайл, в който частните самолети и папараците заемат особено място?
Режисьор: Роджър Мичъл, с Джулия Робъртс, Хю Грант, Рис Айфънс, Хю Бонвил и др., Великобритания - САЩ, 1999 г.
БИ ТИ ВИ 20.00

Музикална комедия
"Систър Акт 2"
В продължението на хитовата комедия "Систър акт" Делорис е убедена да се върне в манастира от игуменката. Помощта й е нужна за обучението на техните ученици по хорово пеене от гимназията "Сейнт Франсис" в Сан Франциско. Училището е в криза, тъй като директорът г-н Крисп заплашва да го затвори. Ако госпъл хорът на гимназията спечели първо място на конкурса в Лос Анджелис, "Сейнт Франсис" ще бъде спасено от безумните чиновнически планове.
Режисьор: Бил Дюк, с Упи Голдбърг, Кати Наджими, Барнард Хюз, Мери Уикс и др., САЩ, 1993 г.
БИ ТИ ВИ 22.30

Криминална комедия
"Ужилването 2"
Фарго Гондорф и Джейк Хукър са двама партньори в мошеничеството, в чието последно "ужилване" Хукър се представя като изпаднал боксьор. Целта им е да уредят боксов мач, чрез който ще успеят да разорят неприятния собственик на нощен клуб Гюс Макалински и да си отмъстят на отколешния си враг Дойл Лонегън. Помага им Вероника, която също има солиден опит в измамите. Но Гондорф и Хукър не подозират, че вече веднъж ужиленият от тях Лонегън този път манипулира събитията в техен ущърб.
Режисьор: Джеръми Кейгън, с Джаки Глийсън, Мак Дейвис, Карл Молдън, Оливър Рийд, Тери Гар и др., САЩ, 1983 г.
БИ ТИ ВИ 00.30

Сериен филм
"Спаси ме"
Томи Гавин спасява животи. Независимо дали измъква оцелели от огнения ад в някой небостъргач или от смачканите железа при авария в метрото, той с гордост предвожда смелите, но често затормозени пожарникари от 62-ра нюйоркска пожарна команда. Гавин се люшка между тъгата и гнева заради скорошната си раздяла със съпругата си и трите си деца и преследващите го спомени за другари и нюйоркчани, превърнали се в жертви.
Режисьори: Джейс Александър иДжон Фонтърбъри, с Денис Лиъри, Стивън Паскуейл, Андреа Рот, Кали Торн, Даниъл Сината, Джон Скурти, Джак Макгий, Татум Онийл, Тревор Хейнс и др., САЩ, 2004 г.
НОВА 22.30
1216
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД