:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 291
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Младеж заби колата си в лимузината на областния на Варна

Катастрофа не отказва от избори жълт кандидат-кмет

Яни Янев е с оперирана ключица, съпругата му - с контузия на петата, виновникът е с комоцио
Варненският областен управител Яни Янев катастрофира вчера по обед. Въпреки това той заяви, че нищо не може да го откаже от участие в местните избори. Янев е кандидат на НДСВ за кмет на морската столица.

Животът на губернатора е вън от опасност, успокоиха веднага от Спешния център към бившата Окръжна болница. Янев е със счупвания в областта на дясната ключица. Съпругата му Теменуга, която пътувала с него на задната седалка на служебния мерцедес, е с контузия на дясната пета. Пред шефа на предизборния щаб на царската партия преди операцията Янев е заявил: "Връщане назад няма. Ще участвам в изборите."

Проф. Димитър Камбуров в екип с д-р Николай Коларов от МБАЛ "Св. Анна" оперира счупената ключица на Янев. Операцията приключи около 16,30 ч. "Възстанови се счупването", каза проф. Камбуров пред "Сега". По негови думи Яни Янев щял да остане в болница до няколко дни. Имал "раздробено счупване в средна долна трета от дясна раменна става". Състоянието на съпругата му било значително по-добро - при нея нямало счупвания на костиците на петата.

Проф. Камбуров - един от водещите ортопеди у нас, е депутат от ОДС и бивш областен управител на Добрич по времето на кабинета "Костов". Името му бе сред номинациите за син кандидат-кмет на Варна до средата на юни. Тогава СДС-Варна предпочете да застане зад Ванухи Аракелян.

Аракелян дойде вчера в болницата, за да види пострадалия Янев преди началото на операцията. Да пожелае бързо възстановяване на опонента си дойде и варненският кмет Кирил Йорданов.

Инцидентът, при който бяха ранени Яни и Теменуга Яневи, станал на ул. "Девня", сочена за едно от опасните места във Варна. Преди няколко месеца в близост до бензиностанцията на "Шел" загина момиче на 13 г.

Областният управител тръгнал за столицата малко преди обед да се включи в честванията за независимостта. В 12,15 ч. фолксваген с варненска регистрация, движещ се в насрещното платно откъм Аспаруховия мост, опитал да направи ляв завой и да продължи към бул. "Христо Ботев". При маневрата обаче младият водач - Стелиян К., на 20 г., отнел предимството на служебния автомобил на управителя и се забил в него. Момчето е с комоцио, настанено е в същата болница без опасност за живота.





ЧЕРНА СЕРИЯ

Трима са загинали, а други трима са пострадали тежко при катастрофи в неделя, съобщават от МВР. 25 са тежките катастрофи в страната за едно денонощие. В София тежките инциденти са 5, а леките - 42.

Рано в неделя близо до великотърновското с. Момин сбор камион блъска пешеходец, който се движел по пътното платно. Човекът, чиято самоличност още не е изяснена, загинал на място. Друг пешеходец загива на столичния бул. "Симеоновско шосе", блъснат от автомобил.

Катастрофи, отнели живот, станали и на пътищата Мелник-Сандански и София-Варна.
2
661
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
23 Септември 2003 10:57
Въпреки това той заяви, че нищо не може да го откаже от участие в местните избори!
Ами ако се беше отказал - това вече щеше да е сензация и една добра новина за пишещото братство
23 Септември 2003 19:49
*
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД