:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 186
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

И "Спартак" (М) поиска капитана на националите

Мениджърът на "Селтик" отряза "Евертън" за Стилиян Петров
Снимка: ЕПА/БТА
Руският гранд "Спартак" (М) е сред кандидатите за подписа на капитана на националния отбор Стилиян Петров. Новината бе разкрита от руските медии, които цитират мениджъра на играча Лъчезар Танев. Според агента обаче преговорите с халфа могат да започнат едва през 2007 г., когато изтича договорът на българина със "Селтик".

В същото време Петров официално се превърна в трансферна цел N1 на "Евертън", който се раздели с датския национал Томас Гравесен и спешно му търси заместник. Халфът премина вчера в "Реал" (М) срещу 2,3 млн. паунда. Мениджърът на "карамелите" Дейвид Мойс заяви, че ще направи всичко възможно с получените пари да купи Петров. Резервният вариант пред "Евертън" е французинът Стид Малбранк от "Фулъм", но неговата цена е доста по-висока от тази на Стилиян - 6 млн. паунда.

Мойс е подготвен и за евентуален провал при преговорите за Петров и Малбранк. Той е готов да плати 750 000 паунда на "Шефилд Юнайтед" за младежкия национал на Англия Майкъл Тонг. В списъка на мениджъра е и 19-годишният халф на "Арминия" Стюърт Холдън, който е роден в САЩ, но има и английски паспорт.

Самият Стилиян пък е бил предупреден от мениджъра на "Селтик" Мартин О'Нийл, че на този етап е изключено да напусне клуба. Според него ръководството на шотландците било готово да отхвърли дори оферта от 6 млн. паунда за нашия. "Стан е един от най-важните ни футболисти и е немислимо да го пуснем", коментира О'Нийл пред журналисти в Шотландия. Тамошните медии обаче смятат, че най-късно до лятото Петров ще напусне тима.
398
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД