:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 264
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Испанец е фокусът на мача на "Ливърпул" с "Манчестър Юн"

Снимка: "Сън"
Испанец от "Ливърпул" ще прикове вниманието в днешното супердерби на 23-ия кръг в Премиършип с "Манчестър Юн" от 14,30 ч. Това няма да е наставникът на домакините Рафаел Бенитес, а новото попълнение Фернандо Морентес. Той премина от "Реал" в "Ливърпул" срещу 6,3 млн. паунда ($11,85 млн.). Само 2 дни след пристигането му на Острова се очаква Моро да е титуляр за мърсисайдци, при това в голяма битка. Липсата на сработване между нападателя и останалите не притеснява Бенитес и той се обоснова, че "Мориентес има манталитет да играе в един от най-оспорваните мачове в Англия". Милан Барош, който се очаква да партнира в атака на 28-годишния испанец, също го подкрепи: "Фернандо е удивителен във въздуха, също като Ян Колер, а аз си партнирам перфектно с Ян в тима на Чехия. Надявам се да сторя същото в "Ливърпул" и с Фернандо."

"Ливърпул" е 5-и, а "Манчестър Юн" е 3-и, на 7 т. пред днешния си съперник. Надежда за домакините за съкращаване на разликата дава и капитанът Стивън Джерард, който има 4 гола в последните 9 мача.

При "червените дяволи" пък в основния състав се връща Пол Скоулс след само 30-ина мин. в сряда срещу "Челси" (0:0). В отсъствието на контузения Ван Нистелрой мястото до Уейн Рууни ще заеме Алън Смит.

От 17 ч. пък лидерът "Челси" ще гостува на "Тотнъм" в лондонско дерби. През есента на "Стамфорд Бридж" двата тима завършиха 0:0. Вратарят на "Челси" Петер Чех ще опита да запише 6-и пореден мач без гол. "Шпорите" имат 7 победи в последните 10 срещи, а от 8 са без загуба.
416
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД