:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 263
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Евгения Раданова

и Марина Георгиева-Николова се класираха за полуфиналите на 1500 м на започналото в Торино (Ит) европейското първенство по шорттрек. В същата дисциплина при мъжете Николай Станчев и Асен Пандов отпаднаха в квалификациите. Жребият пък събра женската ни щафета на 3000 м с Италия, Полша и Русия, а мъжката на 5000 м - с Германия, Италия и Полша.



Болидът

на "Ферари" за новия шампионат във Формула 1 ще дебютира в състезанието за Гран при на Испания през май, съобщи шефът на тима Жан Тод. Официалното представяне обаче ще бъде в края на февруари. "Ферари" ще започне шампионата с модела F2004B, който ще е съобразен с новите промени в правилата. В момента тимът - световен шампион, е в италианския ски-курорт Мадона ди Кампилио, където Михаел Шумахер (на снимката), Рубенс Баричело и Лука Бадоер залагат на зимните спортове.



Националният

ни отбор по хандбал (мъже) приема Литва в евроквалификация в неделя във Варна. В сряда възпитаниците на Павел Дженев загубиха гостуването си в Прибалтика със 17:33. "Литовците ни превъзхождат физически, игрово и организационно. Много са добри при контраатаките и стрелбата от втора линия. Все пак не са непобедими", заяви треньорът Павел Дженев.



Българските

волейболистки Антонина Зетова и Нели Маринова се класираха за 1/2-финалите на турнира "Топ тиймс къп" с италианския тим "Палаволо" (Киери). Те отстраниха холандския "Лонга 59", след като го биха във втората среща с 3:2. Първият мач завърши 3:0 за италианките. Останалите полуфиналисти са "Екзашибаши" (Тур), "Ебурон Тонгерен" (Бел) и "Байер" (Гер).



Нова жертва

взе рали "Дакар 2005", след като 5-годишно сенегалско момиченце се озова под гумите на камион. То е било изтървано от родителите си на около 160 км от крайната точка Дакар. Камионът вече бил отпаднал от състезанието и се е движил по странични от официалното трасе пътища.
369
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД